Instagram link stickers voor iedere gebruiker

Hallo Business Builder, wist jij al dat je nu link stickers in je Instagram stories kunt gebruiken? Instagram heeft op 27 oktober 2021 aangekondigd dat iedere gebruiker link stickers krijgt. Dit betekent dat je niet meer minimaal 10.000 volgers nodig hebt om links in je stories te verwerken. Het uitrollen van de link sticker is de laatste week van oktober begonnen. Maak je geen zorgen, het kan even duren voordat jij ook de optie in je sticker overzicht ziet.

Instagram heeft namelijk zo veel gebruikers dat niet iedereen tegelijk een nieuwe update krijgt. Er is dus geen manier om de sticker sneller te krijgen. Je kunt wel regelmatig de app updaten om te zien of jij deze nieuwe sticker optie al hebt. Tevens is Instagram strenger geworden en controleert accounts op spam en beschadigende content. Heeft jouw account daar een waarschuwing voor gehad? Dan kan het zijn dat je de link sticker niet krijgt. 

instagram link stickers

Schendingen checken

Ben je benieuwd of jij iets hebt gedaan om de Instagram richtlijnen te schenden? Instagram heeft het makkelijker gemaakt om dat zelf te checken. Ga naar je Instagram profiel en volg deze stappen:

  1. Klik op het hamburger menu (drie horizontale streepjes) rechtsboven aan. 
  2. Kies voor instellingen.
  3. Klik vervolgens op help en ondersteuningsverzoeken.
  4. Nu kun je kiezen uit rapporten, schendingen en monetization support.
  5. Druk op schendingen om te zien of je iets hebt gedaan wat de richtlijnen van Instagram schendt. In dit menu kun je ook een verweer indienen als je het niet eens bent met de beschreven schending.

Notificaties over storingen

Momenteel is iedereen gelijk op Twitter te vinden als #InstagramDown is. Vaak kun je op Twitter miljoenen andere mensen vinden die ook last hebben van een storing. Op Instagram zelf bleef het voorheen stil. Gelukkig is Instagram momenteel notificaties voor storingen en schendingen aan het testen. Zoals je op de voorbeeldfoto’s van Instagram kunt zien zullen die in het notificatie overzicht verschijnen. 

instagram storing notificatie

Wanneer de functie wereldwijd voor elke gebruiker wordt ingezet is nog niet bekend. Uiteraard houden wij je op de hoogte van nieuwe ontwikkelen op Instagram en andere social media apps. 

Tot de volgende update,

team Build my Business.

P.S. Wil je kant en klare social media content voor je bedrijf?

Ontdek vrijblijvend ons content abonnement voor je bedrijf. Schrijf je hieronder in voor onze e-mailupdates en ontvang binnen vijf minuten kant en klare content voor de komende week. Je kunt kiezen uit een mini contentplan voor beauty, fashion of personal brand ondernemers.

.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Hey copycat, op inhoud van deze pagina rust auteursrecht!