De Coworking Club voor Work Dorks

Maak nu tijd voor je nieuwe bedrijf!

Welkom bij de enige echte Coworking Club van Build my Business.

Dit is dé club voor Work Dorks: energieke startende ondernemers die hun creativiteit willen combineren met productiviteit. Work Dorks willen een bedrijf opbouwen waar zij echt van kunnen genieten, nu en in de toekomst. 

Dankzij het Business Basics programma van De Coworking Club maak je daar tijd voor. Je werkt goede ideeën daadwerkelijk uit en rond belangrijke taken eindelijk af, zodat jouw bedrijf meer winst, plezier en vrijheid oplevert. Bij De Coworking Club vind je alle business basics die je nodig hebt zoals masterminds, brainstormsessies, netwerken, educatie en support.

Van stress naar structuur

Ontdek de business basics

Mijn doel is ervoor zorgen dat jij als startende ondernemer vanaf het begin kunt genieten van meer vrije tijd, winst én plezier. Dankzij het productiviteit programma van De Coworking Club ontdek je alle business basics voor het succesvol opstarten van je bedrijf.

Dag stress, hallo structuur!

Door lid te worden van De Coworking Club maak je echt tijd voor het opzetten van een sterke basis voor je bedrijf. Je geeft jezelf een gestructureerde en relaxte werksituatie cadeau. Zodat je eindelijk belangrijke taken afmaakt en geweldige ideeën voor je bedrijf uitwerkt. Want laten we eerlijk zijn:

Echte Work Dorks gaan vaak enthousiast aan de slag en doen van alles tegelijk. Of ze weten niet waar ze moeten beginnen en blijven daarom steeds hangen. Je kunt hierdoor het gevoel krijgen dat je faalt. Of dat je heel hard werkt en te weinig voor elkaar krijgt. Terwijl je zeker weet dat jouw bedrijf succesvol kan worden, als je de juiste informatie en tools tot je beschikking hebt.

Herkenbaar? No worries, De Coworking Club biedt een oplossing. Tijdens het productiviteit programma ga je aan de slag met de business basics en/of doorslaggevende details die je nu steeds laat liggen. Terwijl die details, hoe klein ze ook lijken, het verschil kunnen maken tussen stilstaan en succesvol zijn, zoals:

Herkenbaar? Toeval bestaat niet, jouw bezoek aan De Coworking Club is een teken. Zet je Work Dork pet op, want het is tijd voor next level coworking!

coworking in den haag

Het is tijd voor next level coworking

Ben jij team Work Dork?

Een Work Dork is gek op ondernemen en krijgt soms wel honderd goede ideeën per minuut. Work Dorks kunnen in de juiste werksituatie productief, efficiënt maar vooral effectief werken. Maar wat doe jij als…

Dan word je lid van de Coworking Club. Want hier kun je gebruik maken van een productieve online werksituatie en business basics voor je nieuwe bedrijf. Check it out!

Identificeer jij jezelf als een echte Work Dork? Zou je ook heel blij worden van een groep met gelijkgestemden (startende) ondernemers (to be), die je de energie geven om te blijven doorpakken? Schrijf je dan in voor De Coworking Club!

coworking in den haag

Het productiviteit programma

Tijd besparen op business basics

Voor het productiviteit programma van De Coworking Club ga je samen met andere Work Dorks minimaal drie maanden aan de slag met jouw nieuwe bedrijf. Elke maandag van 10.00 tot 11.30 maak je tijd voor een online coworking sessie. Elke wekelijkse coworking sessie heeft een eigen thema:

Naast de online coworking sessies kun je terecht in ons online clubhuis. Hier vind je business basics tutorials met video’s, teksten en templates. Deze tutorials kun je op eigen tempo volgen wanneer jij dat wil. Dit zijn een paar van de business basics modules die je in het productiviteit programma vindt:

online coworking

Get in dork, let's work!

De Coworking Club opent de deuren over...

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Schrijf je hieronder in voor een uitnodiging

.

De Coworking Club is tijdelijk gesloten

De deuren van de Coworking Club zijn tijdelijk gesloten. No worries! Op 22 augustus 2022 gaan ze weer open en ben je van harte welkom om aan te sluiten voor de eerste ronde van ons productiviteit programma voor energieke ondernemers, ofwel Work Dorks.

Schrijf je in voor de wachtlijst en krijg als een van de eersten een uitnodiging voor de nieuwe opening en de gratis online coworking sessie. 

Waarom wij een wachtlijst hebben? De Coworking Club hecht waarde aan ondernemers, ofwel Work Dorks die het fijn vinden om zich voor de lange termijn te binden aan De Coworking Club.

Tevens streven we ernaar om elke Work Dork een fantastische ervaring te bieden, daarom laten we nieuwe leden in kleine groepjes toe. So get in Dork, let’s work!

Volg De Coworking Club op Instagram

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.