fbpx

De deuren openen over…

Coworking Club voor Work Dorks

Het is tijd voor next level coworking

Welkom bij de enige echte Coworking Club van Build my Business. Dit is dé club voor Work Dorks: energieke ondernemers die hun creativiteit willen combineren met productiviteit.

Work Dorks willen een bedrijf opbouwen waar zij echt van kunnen genieten, nu en in de toekomst. Dankzij De Coworking Club maak je daar tijd voor. Je werkt goede ideeën daadwerkelijk uit en rond belangrijke taken eindelijk af, zodat jouw bedrijf meer winst, plezier en vrijheid oplevert.

Van stress naar structuur

Een toekomst waar je blij van wordt

Ondernemen is zoveel meer dan geld verdienen. Het is genieten van vrije tijd voor jezelf, vrienden, familie en hobby’s. Het is je talenten en creativiteit inzetten om anderen vooruit te helpen. Het is elke dag doen waar je blij van wordt als mens en trots zijn op wat jij met je eigen handen hebt gebouwd.

Wil je zo’n toekomst voor jezelf creëren? Dan is het tijd om niet enkel je bedrijf, maar ook jezelf als ondernemer de aandacht te geven die jij verdient. Door lid te worden van De Coworking Club geef je jezelf een gestructureerde en relaxte werksituatie cadeau. Zodat je eindelijk belangrijke taken afmaakt en geweldige ideeën voor je bedrijf uitwerkt.

Denk aan doorslaggevende details die je nu steeds laat liggen. Terwijl die details, hoe klein ze ook lijken, het verschil kunnen maken tussen stilstaan en succesvol zijn, zoals:

Herkenbaar? Toeval bestaat niet, jouw bezoek aan onze club is een teken. Zet je Work Dork pet op, want het is tijd voor next level coworking!

coworking in den haag

Alleen maar toch samen

Ben jij team Work Dork?

Een Work Dork is gek op ondernemen en krijgt soms wel honderd goede ideeën per minuut. Work Dorks kunnen in de juiste werksituatie productief, efficiënt maar vooral effectief werken. Maar wat doe jij als…

Dan word je lid van de Coworking Club, want wij verzorgen de juiste werksituatie en omgeving voor jou. Check it out!

Identificeer jij jezelf als een echte Work Dork? Zou je ook heel blij worden van een groep met gelijkgestemden ondernemers die je de energie geven om te blijven doorpakken? Schrijf je dan in voor De Coworking Club!

coworking in den haag

Het coworking clubhuis

Een kantoor met huiskamer vibes

Op zoek naar een rustige werkplek én het huiskamergevoel? Ons coworking clubhuis biedt een rustige ruimte met veel natuurlijk daglicht door de grote ramen. Stap uit je eigen omgeving en kom hier lekker tot rust.

De werkplekken zijn voorzien van verstelbare bureaus, stevige bureaustoelen en goed internet. Hierdoor kun je comfortabel werken en zelfs even verzitten door plaats te nemen aan een gewone tafel. Je kunt ook gebruik maken van ons fotografiehoekje voor onder andere een prachtige selfie.

Tijdens de pauze kun je relaxen en gezellig kletsen met andere Work Dorks. Dit is het moment waarop je stopt met werken en goed voor jezelf zorgt. Voorzie jezelf van een lekker drankje uit de Dolce Gusto, bewaar je lunch in de koelkast of warm iets lekkers op in de magnetron.

Strek je benen tijdens de pauze en wandel naar het winkelcentrum aan de Leyweg. Je kunt ook lekker zitten op het terrasje voor de deur of even rustig een klant bellen aan een van de bureaus in de gang. 

Zuid57, het verzamelgebouw waarin je ons clubhuis kunt vinden, is makkelijk te bereiken met tram 4 en 6. Van halte Zuidwoldepad en Leyenburg wandel je binnen 10 minuten naar het clubhuis. Je fiets of auto gratis parkeren voor de deur is ook mogelijk.

Heb je al zin om in een coworking sessie? Sign up!

online coworking

Get in dork, let's work!

De Coworking Club opent de deuren over...

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Schrijf je hieronder in voor een uitnodiging

.

De Coworking Club is tijdelijk gesloten

De deuren van de Coworking Club zijn tijdelijk gesloten. No worries! Op 23 mei 2022 gaan ze weer open en ben je van harte welkom om aan te sluiten voor de tweede next level coworking ronde voor energieke ondernemers, ofwel Work Dorks.

Schrijf je in voor de wachtlijst en krijg als een van de eersten een uitnodiging voor de nieuwe opening en de gratis online coworking sessie. Ondertussen kun je meedoen aan onze Work Dork Days in ons clubhuis in Den Haag voor productieve en gestructureerde coworking dagen.

Waarom wij een wachtlijst hebben? De Coworking Club hecht waarde aan ondernemers, ofwel Work Dorks die het fijn vinden om zich voor de lange termijn te binden aan De Coworking Club.

Tevens streven we ernaar om elke Work Dork een fantastische ervaring te bieden, daarom laten we nieuwe leden in kleine groepjes toe. So get in Dork, let’s work!

Volg De Coworking Club op Instagram