Business Builder Club

Onbeperkt business consulting en marketing advies, speciaal voor ondernemers (to be) in een flexibel én betaalbaar jasje. Binnen 48 antwoord op je zakelijke vragen, zodat je snel verder kan met het starten, laten groeien en professionaliseren van je bedrijf. Zei iemand: ‘Best. Deal. Ever!?’

De Business Builder Club

Onbeperkt Ondernemen

Toen ik in 2009 mijn bedrijf startte was er geen hulp of het was te duur. Daarom lanceerde ik de Business Builder Club: ‘Doei lange en dure business coach trajecten met vage beloftes. Hallo realistische doelen, quick fixes en shortcuts die echt passen bij jouw bedrijf!’

1
Business Consulting

Bij de Business Builder Club kun je onbeperkt gebruik maken van business consulting en marketing advies. Je krijgt doorgaans binnen 48 uur antwoord op je vragen.

2
Business Builder Cursus

Dankzij deze cursus kun je in 12 weken je bedrijf starten. De makkelijk te volgen cursus is je stappenplan, waardoor je elke week een belangrijke stap vooruit kunt nemen.

3
Kennis en Community

Je hoeft het niet alleen te doen! Door wekelijkse check-ins, live Q&A's en masterclasses van experts, kun je niet anders dan werken aan je zakelijk succes. Je Business Besties en ik houden je accountable.

Program Image Program Image
Program Image Program Image Program Image

De eerste onbeperkte business consulting, coaching en marketingadvies service in Nederland

CHECKLIST

Past De Club Ook Bij Jou?

Je bent een startende ondernemer (to be), wil graag een bedrijf starten en bent max. drie jaar onderweg

Je wil een bedrijf starten op basis van je favoriete lifestyle met de bijpassende financiële vrijheid

Naast geld verdienen wil je ook behulpzaam en betekenisvol zijn voor je klanten en de wereld

Je verkoopt het liefst een aanbod waar je goed in bent, echt blij van wordt én dagelijks kan uitvoeren

Onbeperkt business consulting en marketing advies krijgen, past bij jouw idee van business support

Je bent een echte ondernemer en neemt dagelijks actie om je bedrijf te laten groeien

Circle Image

Bouw Een Bedrijf Op Basis Van Je Favoriete Lifestyle In Slechts 12 Tot 24 Weken

Week 1 en 2

Je start met het optimaliseren van je Business Builder mindset. Daarna voer je een Business Check uit voor je zakelijke doelen.

Week 3 en 4

Aan de slag met branding en de eerste versie van je Minimum Viable Product. Zo weet je zeker dat je aanbod ook in de praktijk werkt.

Week 5 en 6

Ontdek hoe financiele vrijheid er voor jou uitziet en koppel er doelen aan. Maak vervolgens je MVP af en bepaal de prijs.

Week 7 en 8

Zelfverzekerd verkopen doe je met juridische documenten. Maak ze in orde en fix gelijk je website, salespagina en offertes.

Week 9 en 10

Creëer een basic marketingplan, leer pitchen en verkopen voor meer winst. Een goed aanbod levert jou zo meer geld op.

Week 11 en 12

Yay, tijd om je bedrijf of MVP (aanbod) te lanceren. Om vervolgens de launch te analyseren en optimaliseren voor meer winst.

Alles over

De Business Builder Methode

Mijn doel is ervoor zorgen dat je binnen 12 tot 24 weken je bedrijf ‘up and running’ hebt: je aanbod af, verkopen en je eerste klant verwelkomen. ‘You’re gonna get shit done!’

Als business consultant weet ik uit ervaring dat het belangrijk is om je Business Basics op orde te hebben. Denk aan je aanbod, marketing, website, financiën en juridische documenten.

Maar als je daar tot nu toe bent blijven hangen, dan wil je die puntjes waarschijnlijk snel afvinken. Zodat je lekker aan de slag kan met genieten je favoriete lifestyle en je klanten blij maken.

Daarom richt mijn Business Builder methode zich op ‘less is more.’ Eerst starten, dan groeien en professionaliseren. En daar hoeven we niet moeilijk of lang over te doen. ‘So let’s just go!’

De eerste in Nederland

Onbeperkt Business Consulting

Partner
Binnen 48 uur

Krijg je van mij antwoord op je korte zakelijke vragen. In de vorm van tekst, voice memo's, chats of video's. In de live groep Q&A's pakken we jouw grotere uitdagingen aan.

Partner
De Business Builder Cursus

Kan je op eigen tempo volgen. Hierin vind je wekelijkse acties die je kunt uitvoeren om je bedrijf succesvol op te starten. In de live Q&A's behandelen we elke week een module.

Partner
Onze Community

Bestaat uit startende ondernemers die maximaal 3 jaar onderweg zijn. Iedereen is behulpzaam vanuit z'n eigen expertise en denkt met je mee. 'Business Besties for life!'

De Business Builder Club is mijn antwoord op lange, dure en vage business coach trajecten

Flexibel en betaalbaar

Vanaf €99,95 per maand

Kan je ‘knalluh als een malluh!’ Een hoge investering, gebrek aan kennis en support hoeft je niet meer tegen te houden. Want jouw investering voor de Business Builder Club heb ik bewust betaalbaar én flexibel gehouden.

De prijzen zijn gebaseerd op mijn ondernemerservaring sinds 2009 en mijn uurtarief als business consultant en marketeer. Doorgaans investeren ondernemers en (internationale) bedrijven €150 per uur als ze 1:1 met mij samenwerken.

Jouw investering in de Business Builder Club kan ik laag houden omdat we in een groep (samen)werken. Daardoor kan ik meer doen in minder tijd. Evenals meerdere ondernemers tegelijkertijd ondersteunen tijdens het starten van hun bedrijven.

Win, win en win! 

Circle Image

business coaching en consulting in een verbeterd jasje

Lekker Transparant

Maandabonnement

99
95
 • Onbeperkt business consulting, binnen 48 uur antwoord op je vragen t.w.v. €150 per uur
 • Onbeperkt marketing advies, binnen 48 uur antwoord op je vragen t.w.v. €150 per uur
 • De Business Builder cursus t.w.v. €750
 • De Business Builder roadmap voor inzicht en overzicht t.w.v. €150
 • Je eigen Business Dashboard in Notion voor inzicht en overzicht t.w.v. €300
 • 1 live mastermind sessie per maand t.w.v. €225
 • 3 live groep Q&A's per maand t.w.v. €1012,50
 • Feedback op je aanbod, acties en andere business plannen t.w.v. €600
 • De bieb inclusief masterclasses, templates, tools en scripts t.w.v. €1500+

Kwartaalabonnement

299.85
274
95
 • Onbeperkt business consulting, binnen 48 uur antwoord op je vragen t.w.v. €150 per uur
 • Onbeperkt marketing advies, binnen 48 uur antwoord op je vragen t.w.v. €150 per uur
 • De Business Builder cursus t.w.v. €750
 • De Business Builder roadmap voor inzicht en overzicht t.w.v. €150
 • Je eigen Business Dashboard in Notion voor inzicht en overzicht t.w.v. €300
 • 1 live mastermind sessie per maand t.w.v. €225
 • 3 live groep Q&A's per maand t.w.v. €1012,50
 • Feedback op je aanbod, acties en andere business plannen t.w.v. €600
 • De bieb inclusief masterclasses, templates, tools en scripts t.w.v. €1500+
€25 korting

300+ succesvolle business builders

Ondernemers Die Jou Voorgingen

Let's Build your business

Boek Een Gratis Business Babbel

Veelgestelde vragen

Vraagje? Hier Is Het Antwoord!

 • De club
 • De service
 • Voor wie
 • FAQ

Het zit zo: in 2015 opende ik mijn marketing en pr-bureau Bloggers and Brands. Daar hielp ik samen met mijn team high-end beauty, fashion en lifestyle merken. Die merken kregen van ons onbeperkt business consulting en marketingadvies, naast de marketingtaken wij voor hen uitvoerden.

Ondertussen kregen we steeds vaker hulpvragen van startende ondernemers, die ook steun nodig hadden met opstarten van hun bedrijf en marketing. Ik zei iedere keer: 'Nee, sorry. Ik kan je niet helpen omdat onze prijzen niet binnen je budget passen.'

Maar eigenlijk vond ik dat heel storend, want juist die startende ondernemers hadden veel potentie. En omdat ik zelf ondernemer ben, weet ik hoe frustrerend het kan zijn als je door gebrek aan geld en kennis niet kan groeien en professionaliseren. 

Daarom lanceerde ik een paar jaar later De Coworking Club. Op mijn kantoor had ik werkplekken voor ondernemers ingericht. Daar konden ze lekker werken en meteen gebruik maken van mijn onbeperkte business consulting en marketingadvies.

De Coworking Club is inmiddels doorontwikkeld voor cowork momentjes, events en feestjes. Check it out! Zo kan ik mij met de Business Builder Club volledig richten op startende ondernemers en alles wat zij nodig hebben:

Onbeperkt business consulting, marketingadvies, cursussen en community.

Goed dat je het vraagt! Na het inschrijven en betalen krijg je gelijk toegang tot het online clubhuis van Build my Business, gehost op Circle.

Hier krijg je toegang tot de huiskamer en kun je starten met de welkomstmodule, waarin je leert hoe het online clubhuis werkt en waar je alles kunt vinden.

Nu kun je in het 'vragen en feedback kamertje' gelijk je vragen stellen. Er is geen wachtlijst, je hoeft geen afspraak te maken en je krijgt binnen 48 antwoord. Je kunt ook inschrijven voor een live Q&A voor grotere vraagstukken.

Als lid van De Business Builder club kun je alles in ons online clubhuis vinden:

1. De live Q&A's. Hiervoor maken we gebruik van een privé livestream waar je geen speciale software voor nodig hebt. Zorg wel voor snel internet, een goede camera en een microfoon op je pc, laptop of telefoon. Replays vind je later terug in je replay kamer, zodat alleen clubleden en ik die kunnen terugzien. 'What happens in the clubhouse, stays in the clubhouse!'

2. De Business Builder cursus, online workshops en masterclasses vind je in de bieb.

3. Scripts, templates en andere handige tools staan ook in de bieb.

4. De community kamers. Elke club en cursus heeft een eigen community. Daarnaast kan iedereen in de huiskamer gezellig bij elkaar komen. Hier vind je dus iedereen die gebruik maakt van een cursus of andere service van Build my Business.

5. Het vragen en feedback kamertje. Hier kun je 24/7 korte vragen stellen. Als het een vraag is die ik binnen vijf minuten kan beantwoorden, dan doe ik dat binnen 48 uur. Tenzij het weekend of een feestdag is. Korte vragen beantwoord ik in de chat, middels een voice memo, met een tekst of een korte video. Dankzij deze onbeperkte consulting service, kun je de live Q&A's bewaren voor de grotere zakelijke vraagstukken die je graag wil oppakken. Terwijl korte vragen lekker snel beantwoord worden. zodat je weer verder kunt.

De Business Builder Club is mijn antwoord op lange, dure en vage business coach trajecten. Als startende ondernemer had ik er zelf ook geen geld en geduld voor. Ja, heel eerlijk: als ik eenmaal in mijn hyperfocus zit, dan wil ik nu antwoord zodat ik verder kan, haha! Wachten op een coach call, die pas over een week plaatsvindt terwijl ik nu hulp nodig heb, past niet in mijn mentaliteit en werkethiek.

Aangezien ik niet de enige ondernemer ben die zo werkt, kun je bij de Business Builder Club gebruik maken van onbeperkt business consulting en marketing advies. Dat kan tegen een betaalbare en flexibele investering zonder addertjes onder het gras.

Dit betekent dat je 24/7 in ons online clubhuis je zakelijke vragen mag stellen. Ik zorg ervoor dat je binnen 48 uur antwoord op je vragen krijgt.* Zo kan je lekker snel door met je bedrijf starten, laten groeien en professionaliseren.

De investering is voor ieder lid hetzelfde: €499,95 voor de eerste drie maanden. Daarna stap je automatisch over op het vervolgabonnement van €99,95 per maand. Hierdoor kan je flexibel omgaan met je lidmaatschap op basis van je behoeftes. Je kunt bijvoorbeeld tot drie maanden je lidmaatschap pauzeren en daarna weer inspringen. Je bent altijd welkom!

Op deze manier is leren over ondernemen en daarna gelijk actief aan de slag gaan, ook haalbaar én betaalbaar voor startende ondernemers zoals jij. Klinkt goed, vind je ook niet?

*Tenzij het weekend of een feestdag is.

Goede vraag! Een business consultant biedt doorgaans analyse, neutraal advies, strategie en praktische plannen aan. Dat is wat ik dagelijks voor mijn klanten doe.

Deze werkwijze bespaart niet alleen startende ondernemers, maar ook de grotere en internationale bedrijven veel tijd, geld en moeite. Als business consultant kan ik door een schat aan kennis snel zien wat je zakelijke uitdagingen zijn. Na het analyseren, ofwel onderzoeken van die uitdagingen verzorg ik neutraal advies, oplossingen, strategieën en plannen op maat.

Als de baas van je bedrijf kies jij de gewenste oplossing uit, die je vervolgens zelf uitvoert met mijn begeleiding, als je dat fijn vindt. Je hoeft niet meer zelf na te denken over alle mogelijke oplossingen en stappen, want dat werk neem ik voor jou uit handen. 

Hierdoor kan je lekker snel doorknallen met je bedrijf, handig!

Zodra je lid wordt van de Business Builder club, krijg je de cursus er gratis bij. Dankzij deze cursus leer je in 12 weken hoe je een bedrijf kan opzetten. Elke week leer je een nieuw onderdeel van ondernemen en krijg je acties die je kan uitvoeren. Hierdoor ben je niet alleen aan het leren, maar zet je daadwerkelijk je bedrijf op 'as you go.' Mits je de geadviseerde acties uitvoert natuurlijk.

De cursus heeft een redelijk hoog tempo, waardoor je sneller je bedrijf 'up and running' krijgt. Lukt het niet om de cursus binnen 12 weken af te ronden? Dan kun je gebruik maken van het vervolgabonnement van de club voor €99,95 per maand, tot je de cursus hebt afgerond.

Ik combineer de cursus bewust met de club, zodat je ook gebruik kan maken van de onbeperkte business consulting en marketing adviezen. We zien hierdoor dat meer startende ondernemers de cursus succesvol afronden en ook echt geholpen worden met hun zakelijke uitdagingen. Yay! 

De investering is voor ieder lid hetzelfde: €99,95 per maand of €274,95 per kwartaal (€24,90 korting).

Hierdoor kan je flexibel omgaan met je lidmaatschap op basis van je behoeftes. Je kunt bijvoorbeeld tot drie maanden je lidmaatschap pauzeren en daarna weer inspringen. Je bent altijd welkom!

Op deze manier is leren over ondernemen en daarna gelijk actief aan de slag gaan, ook haalbaar én betaalbaar voor startende ondernemers zoals jij. Klinkt goed, vind je ook niet?

Mijn doel is ervoor zorgen dat je binnen de afgesproken tijd praktische acties, advies en resources ontvangt. Zodat je daarna zelf verder kan met je bedrijf laten groeien, zoals jij het voor ogen hebt.

Naast goed internet en een rustige werkplek, heb je met name een 'open mind' nodig. Het is ook fijn als je kritisch denken kunt waarderen. In de praktijk betekent dit, dat ik als je tijdelijke rechterhand, check of je weloverwogen keuzes maakt die echt bij jou en je bedrijf passen.

Immers ben ik er om ervoor te zorgen dat je geen enkele optie mist. Ik motiveer je ook om je plannen uit te voeren, geef je feedback en vertel je wat (nog) niet mogelijk is. Voor deze service moet je dus ook tegen een vriendelijke stootje kunnen.

Nee, helaas kun je live Q&A's en events niet inhalen.

Echter zijn er drie live Q&A's per maand, waardoor je altijd een mogelijkheid om je vragen te stellen. In de replay kamer kun je ook alle opgenomen Q&A's terugkijken.

Omdat het leven soms niet meewerkt en ik wellicht een keer op vakantie wil of ziek ben. Zorg ik ervoor dat als een live Q&A door een dergelijke reden niet doorgaat, ik deze op een ander moment inhaal, mits daar ten minste twee leden behoefte aan hebben. Anders pakken we de live Q&A's weer op volgens schema.

De Business Builder Club is onderdeel van Build my Business: dé online school voor ondernemers.

Net als een traditionele school hebben onze leden en studenten vakantie. Uit ervaring weten we dat events zoals live Q&A's, midden/eind augustus en eind december geen inschrijvingen krijgen. Mijn team en ik willen ook graag met vakantie, want hoe frisser we zijn, hoe beter wij jou kunnen ondersteunen. Daarom slaan we live events in de zomer en winter een paar weken over.

Als er ten minste twee leden behoefte hebben aan een extra lange Q&A na de zomer en winterstop, dan plannen we die graag later in.

Uiteraard is het 'vragen en feedback' kamertje altijd bereikbaar. Ofwel, je kan altijd gebruik maken van onbeperkt business consulting en marketing advies. Je krijgt ook tijdens de zomer en winterstop binnen 48 uur antwoord, tenzij het weekend of een feestdag is. Antwoord krijg je zoals gewoonlijk middels een tekst, video, voice memo of chat reactie.

De Business Builder club is geschikt voor startende ondernemers die maximaal drie jaar onderweg zijn. Je bent van harte welkom als je het prettig vindt om actiegericht te werken aan de zakelijke uitdagingen die je hebt.

❌ Ik ben niet de juiste match als je liever enkel kennis op doet.

❌ Ik verkoop geen dromen, snelle trucjes en oplossingen voor de korte termijn.

❌ Deze club is niet geschikt voor mensen die multi-level marketing producten en services verkopen.

 

Eerder mocht ik diverse ondernemers verwelkomen, zoals een:

 • Affiliate blogger
 • Beauty salon ondernemer
 • Coach voor bakkers
 • Coach voor ouders en kinderen
 • Coach voor moeders
 • Copywriter
 • Edelstenen webshop eigenaresse
 • Fashion webshop eigenaresse
 • Fitness coach
 • Food expert
 • Fotografen (dieren, mensen en portret)
 • Grafisch designer
 • Glas kunstenares
 • Huidexpert
 • Life coach
 • Mediator/counselor
 • Nail artist (met webshop)
 • Pedicure
 • Picture booth eigenaresse
 • Sieraden designer 
 • Virtual assistant

Omdat ik van 2015 t/m 2023 marketing en pr-bureau Bloggers and Brands runde, heb ik ook diverse grotere (internationale) klanten gehad. Je kunt hierbij denken aan high-end beauty, fashion en lifestyle merken. Denk aan merken en organisaties zoals BRITA, FCB, Gladskin, Goa tourism, Hema, Hizi Hair, LinkedIn en Pointer van KRO-NCRV. Daarnaast werkte ik met culturele en maatschappelijke organisaties voor onder andere theatergezelschappen en evenementen.

Wil je even checken of consulting ook bij jouw type expertise en onderneming past? Boek dan een gratis Business Babbel.

'Let's figure it out!' In het algemeen is coaching van origine gericht op:

 • Jou als persoon.
 • Het beste uit jezelf halen door bijvoorbeeld te werken aan bewustwording, zelfreflectie en (weer) in je eigen kracht gaan staan.
 • Persoonlijke of professionele ontwikkeling, door aan jezelf te werken.
 • Sommige business coaches delen ook de technieken die voor hen hebben gewerkt met jou. Handig als die technieken ook goed passen jou (als mens).

Een business consultant pakt zakelijke uitdagingen strategisch en praktisch aan. Waar een coach stopt, gaat een consultant verder:

 • Je bedrijf analyseren.
 • Neutraal advies geven.
 • Realistische doelen opstellen.
 • Strategieën ontwikkelen.
 • Praktische stappenplannen verzorgen.
 • Tools geven zodat je de doelen kan behalen, door het inzetten van de strategie en de stappenplannen.

Weet je prima hoe je een bedrijf moet runnen, maar mis je motivatie, inspiratie en een stukje persoonlijke ontwikkeling? Dan is een business coach vaak een goede optie.

Heb je nog geen idee wat je kan doen om je bedrijf (weer) op de rit te krijgen? Dan is een business consultant inhuren een goed plan. Een consultant kies je voor snelle en praktische opties, evenals een stukje motivatie en inspiratie als je dat nodig hebt.

Mij advies is goed bedenken wat je wil bereiken en vervolgens een top 3 maken. Bespreek je doelen met de professionals die je op het oog hebt en vraag hoe zij jou daarbij kunnen ondersteunen. Let goed op wat je nodig hebt: motivatie, inspiratie en/of praktische stappen die aansluiten bij je eigen manier van werken?

Als je wil checken of mijn Business Builder methode bij je past, kun je een gratis Business Babbel boeken.

Mijn Business Builder methode is simpelweg een manier om te achterhalen hoe jij je bedrijf kan inrichten, zodat je jouw dagelijkse werkzaamheden op je favoriete lifestyle aansluit. Dat levert namelijk meer winst, vrije tijd en plezier op.

In de praktijk betekent dit dat jij van mij advies op maat krijgt. Je volgt hierdoor niet klakkeloos doelen, strategieën en plannen van anderen. Wij kijken wel samen naar wat jij belangrijk vindt en hoe je dat kan bereiken op een manier die bij jou past.

Dit betekent dat je, als de baas van je bedrijf, zelf mag bepalen of je naar rechts gaat, zelfs als anderen naar links gaan. Ik vertel je dan ook niet wat je moet doen, maar wel wat je kan doen om je bedrijf te starten, laten groeien en professionaliseren.

Jij blijft te allen tijde de baas over je eigen bedrijf en ik ben er om jou te ondersteunen. Zodat je zelfverzekerd je eigen keuzes kan maken die naar succes leiden.

Ik zeg altijd: 'Niets moet, alles mag.'

Als iets niet goed voelt, dan moet je het niet doen. Zo simpel is het. Echter heb je (denk ik) nog niet alles geprobeerd. Waarschijnlijk heb je nog niet geprobeerd om gewoon eens te doen wat goed voelt voor jou en je bedrijf.

De meeste ondernemers die zeggen dat ze alles al geprobeerd hebben, bedoelen daarmee dat ze constant andermans doelen, strategieën en werkwijzen hebben uitgevoerd. Daarvoor hebben ze veel geld uitgegeven en dat voelen ze nu in de portemonnee.

Herkenbaar?

Dat gevoel ontstaat omdat iedere ondernemer uniek is. Andermans manier van ondernemen overnemen voelt daarom vaak vermoeiend, zwaar, gejaagd en nutteloos. Maar ik snap het wel, want ik heb het als startende ondernemer ook gedaan. Ik volgde alle business gurus en coaches, want die zouden het toch wel weten!? 'Boy, was I wrong!' 

Begrijp ik zo goed wat je bedoeld met: 'Ik heb alles al geprobeerd!'

Zo ja, dan is de Business Builder Club wel een goede optie, want hier kan je de ruimte nemen om op je eigen tempo te ontdekken wat voor jou werkt. Zelfs als dat betekent dat je alles wat je tot nu hebt gedaan los laat, omdat je iets gaat doen waar je echt energie van krijgt en trots op bent. Zelfs als je daardoor ietsje langer onderweg bent naar je eindbestemming, maar wel gelukkiger aankomt.

Dit is waarom we bij de Business Builder Club focussen op een bedrijf bouwen op basis van je favoriete lifestyle. Voor meer winst, vrije tijd en plezier op jouw manier.

Checken of die mogelijkheid in jouw toekomst ligt? Boek een gratis Business Babbel en ontdek vrijblijvend wat er mogelijk is.

Dit is een business club, waardoor er altijd meerdere ondernemers in het online clubhuis en live Q&A's aanwezig zijn.

Je bepaalt altijd zelf wat en hoeveel je deelt. Onze leden en ons team houden we aan ons privacy protocol en de clubhuis code. Echter zijn we hier om met z'n alle door elkaar geïnspireerd en gemotiveerd te worden. Alhoewel je zelf mag bepalen hoeveel je inbrengt, vinden we het fijn als je af en toe iets over jezelf en/of je bedrijf deelt.

Heb je een persoonlijke of gevoelige vraag? Dan kun je mij altijd een privé berichtje sturen voor een korte, maar krachtige reactie. 

Wil je liever 1:1 begeleiding met voldoende tijd voor jou alleen? Wil je liever in een privé omgeving aan je bedrijf werken? Dan raad ik je privé business consulting aan.

Dan krijg je niet alleen toegang tot de Business Builder Club, maar ook je eigen privé kamer in het online clubhuis. Hier kan je gerust al je ideeën delen en vragen stellen, want die zijn alleen voor jou, mij en indien nodig mijn team te zien. 

Ontdek hier privé business consulting voor startende en gevorderde ondernemers.

Dat is geen probleem, want hier bij de Business Builder Club kun je leren hoe je in 12 weken je bedrijf 'up and running' krijgt. Zelfs het kleinste idee kan een groot bedrijf worden, wacht dus niet te lang met uitwerken!

Zodra je een kvk- en btw-nummer hebt, kun je ons een mail sturen via info@buildmybusiness.nl. Wij passen toekomstige facturen dan aan met je nieuwe bedrijfsinformatie. De facturen die je al hebt gekregen, kun je  afhankelijk van je situatie (door een boekhouder laten), verwerken als opstartkosten.

Ja, er is een garantie:

‘Ik ben op de afgesproken tijden in het online clubhuis om jou te helpen met je zakelijke uitdaging. Daarvoor garandeer ik het aantal afgesproken onbeperkte business consulting, marketing adviezen en live groep Q&A's. Mijn doel is jou ondersteunen bij het succesvol behalen van je zakelijke doel.’

Er is geen proefperiode of geld terug garantie. Immers heb je direct toegang tot alle materialen en kun je niets ruilen of retourneren.

De tweede reden is dat de Business Builder Club enkel werkt als er ondernemers met een sterke motivatie deelnemen. Dit is een ‘do it yourself’ en ‘get stuff done’ service. So you’re in or you’re out!

Tijdens onze samenwerking bepaal jij als de baas van je bedrijf, zelf hoeveel tijd en inzet jij in het verzekeren van zakelijk succes steekt. Jij verzorgt je eigen garantie. Ik verzorg combinatie van neutraal advies, realistische doelen, strategie, praktische stappenplannen en groepsbegeleiding om je daarbij te ondersteunen.

Als laatste is het belangrijk om te weten dat ik realistisch ben over de stand van zaken binnen jouw bedrijf. Ik maak geen onrealistische beloftes en geef het altijd eerlijk aan als ik denk dat een doel (nog) niet haalbaar is.

Is het wel haalbaar? Dan zorg ik ervoor dat jij precies weet hoe, wat en wanneer je actie kunt ondernemen om het gewenste resultaat te behalen. Of ik verwijs je door naar een specialist of expert die je erbij kan helpen.

Mijn rol als jouw business consultant en marketeer is je motiveren en praktische tools geven om je bedrijf up and running te krijgen. Tijdens je deelname aan de Business Builder Club bepaal jij als de baas van je bedrijf, zelf hoeveel tijd en inzet jij in het verzekeren van zakelijk succes steekt. Jij verzorgt je eigen garantie voor je bedrijfsresultaten.

Het is goed om vooraf te bedenken of je echt behoefte hebt aan De Business Builder Club. Wil je daar eerst even over sparren? Boek dan een gratis Business Babbel van 30 minuten.

Elke club heeft een code en dit is die van ons:

'Wij doen niet aan discrimineren, haten of anderen lastig vallen. We accepteren geen racisme, pesten, scheldwoorden en scheldnamen. Wij houden van alle kleuren in de regenboog en daar voorbij. #equality Spammen, ofwel je bedrijf promoten buiten de Boost your Business kamer is niet toegestaan.' 

💡Maakt een Business Builder zich schuldig aan het schenden van de clubhuis code en/of huisregels, dan kunnen wij per direct een (tijdelijke) ban in werking stellen.

Onze algemene voorwaarden vind je hier.

Het is handig om te weten dat onze algemene voorwaarden per aanbod kunnen verschillen. Tijdens het afrekenen kun je de algemene voorwaarden en productwaarden voor akkoord bekijken.

In dit privacy protocol vind je onze werkwijze omtrent het bewaren en verwerken van je gegevens.

In onze algemene voorwaarden vind je artikel 7, waarin we duidelijk beschrijven dat de informatie die je met ons team deelt, bij ons blijft.

In ons online clubhuis, ben je in openbare ruimtes zelf verantwoordelijk voor de informatie die je deelt met anderen in de diverse communities.

Wil je niets met andere ondernemers delen? Dan is privé consulting perfect voor jou. Dan deel je enkel informatie over je bedrijf met ons team.

Opzeggen of pauzeren kun je makkelijk en snel zelf regelen. In het online clubhuis vind je onder in het linkermenu het opzegformulier.

Vul het in en klik op verzenden. Dan komt je opzegging bij de juiste persoon in ons team terecht. Je krijgt doorgaans binnen 48 uur een bevestiging per mail.

Net als bij een traditionele club en school, ben je zelf verantwoordelijk voor het op tijd starten en stoppen van abonnementen voor onze services.

Het abonnement pauzeren

Je kunt een abonnement tijdelijk pauzeren, ofwel opschorten: het gebruiken van je Business Builder Club abonnement tijdelijk uitstellen. Voorbeeld:

Per maand betaal je vooruit en daarvoor krijg je dertig dagen om onbeperkt gebruik te maken van business consulting en marketing advies. Evenals alle tools en cursussen die je in het online clubhuis krijgt. Als je na tien dagen het abonnement pauzeert, blijven er twintig dagen over om vragen te stellen, als je het weer activeert. 

Een abonnement pauzeren ofwel opschorten, kan tot maximaal 3 maanden vanaf het moment dat je de pauze per mail aanvraagt. Ofwel de overgebleven dagen van de laatst betaalde maand, dien je binnen 3 maanden te gebruiken. Na 3 maanden komen de overgebleven dagen en onze daarbij behorende inzet te vervallen.

Let op: als je het abonnement pauzeert of opzegt terwijl ons team aan een vraag werkt, dan schorten of stoppen we het werken aan deze vraag, tot je het abonnement weer afneemt.

Opzeggen

Je abonnement loopt door voor onbepaalde tijd middels een automatische incasso. Toch iets anders proberen? Dan kun je het abonnement stopzetten voordat de eerste dag van een nieuwe maand of het nieuwe kwartaal begint. 

Goed dat je het vraagt! Build my Business is sinds januari 2017 dé online business school voor ondernemers (to be).

Bij Build my Business kom je niet alleen om te leren, maar ook om meteen te implementeren. Net zoals een traditionele school wordt hier je kennis getoetst en kun je certificaten verdienen om je portfolio te upgraden.

De Business Builder Club is onderdeel van de school, een service speciaal voor ondernemers in een gezellig jasje.

De prijzen zijn gebaseerd op mijn uurtarief als business consultant. Dat is €150 per uur exclusief btw en onkosten. 

De investering van de Business Builder Club kan ik laag houden omdat er meerdere leden zijn. Door het werken met een groep kan ik meer doen in minder tijd. Evenals meerdere ondernemers tegelijkertijd vooruit helpen. Win, win en win! 

Met de business club kan ik helaas niet alle type ondernemers en zakelijke uitdagingen begeleiden. Daarom kun je ook gebruik privé business consulting.