fbpx

Van volgers naar klanten

Content marketing voor bewuste ondernemers

Je eigen mic drop moment

Ik wist dat ik iets belangrijks te vertellen had, maar niemand gaf mij de microfoon. ‘Nou, dan zet ik wel een video op Youtube!’ Zo gezegd, zo gedaan en binnen een paar jaar had ik een groot Youtube kanaal met beauty content én 10.000 abonnees.

Zo leerde ik hoe je zelf mic drop momenten kunt creëren middels content marketing. Momenten waarop je verhaal zo goed aankomt dat mensen niet anders kunnen dan luisteren. Hierdoor stond EditieNL voor de deur, werd ik geïnterviewd voor magazines en kreeg ik leuke klanten via mijn social media kanalen.

Ook jij kunt je eigen mic drop momenten creëren zodat je potentiële klanten één en al oor zijn. Dat is makkelijker dan je denkt dankzij ons content marketing abonnement. Want mijn team en ik verzorgen alle tools en strategieën die je nodig hebt om zelf social media content te delen die je kunt afsluiten met een mic drop!

Sign up and join the club,

Kaya-Quintana

Je geheime content wapen

Bespaar tijd met de beste content tools

Video afspelen
1 De resultaten
2 De tools
3 Voor wie?
4 Volledig online
5 Onze methodes
De resultaten

De resultaten

Als bewuste ondernemer heb je een prachtige missie of duurzame oplossing die je graag wil delen met klanten. Hiervoor zet je graag content in om dit te communiceren naar je ideale klant.

Alhoewel je creatief genoeg bent om content te maken mis je een duidelijke strategie, iemand die je de mogelijkheden laat zien en een stok achter de deur.

Herkenbaar? Maak je geen zorgen!

Ons content marketing abonnement lost die struikelblokken op waardoor je de volgende resultaten kunt behalen:

 • Klanten aanspreken op je eigen manier met content die bij je past.
 • Jezelf neerzetten als de expert in je vakgebied door het delen van de juiste informatie.
 • Volgers omtoveren tot klanten door een contentstrategie die integer aanvoelt.
 • Een duurzame relatie met je klanten middels positieve contactmomenten.

Zijn dit resultaten waar je blij van wordt? Dan is het tijd om je in te schrijven voor ons content marketing abonnement.

Sign me up!
De resultaten
De tools

De tools

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Download elke maand weer de nieuwste content tools om in minder tijd meer content te maken. Ons team bespaart je tijd en geld door alles voor je uit te zoeken en klaar te zetten, check it out:

 • Wij zetten elke maand een nieuw contentplan, trend kalender, foto's en 15 teksten met bijpassende hashtags voor je klaar.
 • Je krijgt er een video tutorial bij waardoor je binnen 30 minuten leert hoe je het contentplan succesvol kunt inzetten voor de komende maand.
 • Voor support kun je elke werkdag met ons praten op het privé forum, een mastermind sessie inplannen of een live Q&A bijwonen.
 • Online cursussen waardoor je makkelijk een nieuwe vaardigheid leert. 

Hierdoor hoef jij enkel het contentplan te volgen en je posts in te plannen via je favoriete plantool. Easy peasy!

De tools
Voor wie?

Voor wie?

Ben jij een bewuste ondernemer die content maken leuk vindt en daar graag creatief mee aan de slag gaat, maar door gebrek aan kennis en tools te weinig resultaat uit je content haalt?

Dan is ons content marketing abonnement perfect voor jou! Een voorbeeld van andere ondernemers die ook gebruik maken van ons abonnement zijn:

 • Beauty ondernemers die (dierproefvrije/vegan) producten en services verkopen via een webshop, winkel of salon.
 • Fashion ondernemers die (duurzame) kleding, schoenen, accessoires of styling services verkopen.
 • Lifestyle ondernemers die een service (op maat) verkopen. Denk aan coaches, designers, diëtisten consultants en experts.

Ben jij ook zo'n ondernemer met een bijzondere missie of duurzame oplossing? Sign up and join the club!

Aan de slag!
Voor wie?
Volledig online

Volledig online

Build my Business is het marketingbureau van de toekomst en biedt daarom duurzame oplossingen aan voor bewuste ondernemers. Dit doen wij middels een veilige (leer) omgeving in ons gezellige online clubhuis met privé forum.

In het online clubhuis kun je als abonnee terecht voor de business tools, maar ook 24/7 vanaf elke locatie ter wereld inloggen voor support.

Zo kun je op ons privé forum gezellig met andere abonnees en onze experts sparren al je zakelijke vragen en leuke ervaringen. Op onze online business school kun je cursussen volgen om je kennis en vaardigheden te verbeteren. En in onze news feed kun je al je succes delen en samen met alle andere abonnees vieren.

Join the club!

Volledig online
Onze methodes

Onze methodes

Onze methodes helpen je bij het bouwen van een succesvol bedrijf op basis van je eigen voorwaarden. Ofwel, bewust ondernemen met aandacht voor wat je echt belangrijk vindt.

Onze AMC en StoryBook methodes maken het makkelijk om passende content te bedenken en delen op je social media kanalen.

AMC staat voor Always Making Content. Dankzij deze methode leer je hoe je dagelijkse bezigheden makkelijk kunt omzetten in content voor je bedrijf.

De StoryBook methode helpt je bij het creëren van structuur tijdens het maken en plannen van content. Beide methodes kun je voor elk social media kanaal en bedrijf inzetten.

Dankzij ons content marketing abonnement maak je automatisch gebruik van deze methodes omdat wij ze voor jou verwerken in de contentplannen die je maandelijks krijgt.

Ja, dit wil ik!
Onze methodes

Een content voorproefje

Content vanaf €50 per maand

Elke maand ontvang je deze content tools

Een nieuw contentplan

Je ontvangt elke maand een nieuw contentplan zodat je nooit meer onzeker hoeft te zijn over je contentstrategie. Elk plan bevat 31 post concepten op basis van onze StoryBook en AMC methode. Dankzij onze methodes genereer je geen onverschillige volgers, maar klanten waarmee je een sterke band creëert. Wij publiceren elke maand drie contentplannen. Je kunt kiezen uit een plan voor beauty, fashion of lifestyle ondernemers.

Een trend kalender

Een trend kalender bevat elke maand de meest belangrijke events, thema’s, feestdagen en promotiemomenten per branche. De trend kalender sluit aan op het contentplan dat je kiest. Dankzij de trend kalender loop je nooit een verkoopmoment mis. Hallo meer winst!

15 teksten en hashtags

Writers block opgelost! Ons team verzorgt elke maand 15 tekst concepten met bijpassende hashtags. De teksten kun je aanpassen met je eigen bedrijfsnaam, producten, services en links. De teksten sluiten aan op je contentplan en branche. Converterende teksten, check!

De unieke beeldbank

Geen zin om een selfie te maken of heb je geen goede camera in bezit? In onze beeldbank vind je meer dan 600 exclusieve beauty, fashion en lifestyle foto’s en grafische elementen voor je social media kanalen. Elke maand voegen wij nieuwe beelden toe en er is geen downloadlimiet! Je mag een eigen logo, filter en designs toevoegen aan alle foto’s. Bronvermelding is niet nodig, Build my Business who!?

Nog meer goodies!

Je krijgt toegang tot het privé forum voor support en gezelligheid. Elke maand kun je meedoen aan een online kick off sessie voor antwoorden op al je content vragen. Afhankelijk van het content marketing abonnement dat je kiest krijg je extra content tools zoals exclusieve tutorial video’s en een privé mastermind sessie van zestig minuten.

Sign up and join the club!

Kies hier je content marketing abonnement

Zo werkt het

 1. Schrijf je in voor het gewenste abonnement. Vul je gegevens in en reken gemakkelijk af middels Ideal.
 2. Binnen tien minuten ontvang je een mail met je inloggegevens en een handige tutorial voor een goede start.
 3. Klik op de link in de mail om in te loggen. Je komt terecht in je feed waar je alle nieuwe berichten van andere Business Builders ziet.
 4. Bekijk de tutorial video die je vindt in de welkomstmail. Zo weet je precies waar je kunt beginnen. Denk aan tutorial video’s bekijken, beeldmateriaal downloaden of een live Q&A bijwonen.
 5. Check de content coach pagina en onze beeldbank voor alle content marketing tools. Zo kun je gelijk succesvol aan de slag met content maken.

DE CONTENT TOOLS

MINI

€50 per maand of €125 per kwartaal

De perfecte basis

MIDI

€100 per maand of €250 per kwartaal

De essentials

BIGGIE

€150 per maand of €400 per kwartaal

De business boost

Contentplan t.w.v. €500

Trend kalender t.w.v. €150

15 tekst concepten t.w.v. €150

Forum support

Exclusieve business tips in artikelen en video’s

Beeldbank met foto’s voor je social media kanalen en nieuwsbrieven t.w.v. €500

Beeldbank met foto’s voor je social media kanalen, nieuwsbrieven en website t.w.v. €750

Tutorial video’s van onze experts t.w.v. €350

1 uur samen content maken met live Q&A sessie voor alle Business Builders t.w.v. €300

 1 privé mastermind sessie van 60 minuten t.w.v. €150

Prijzen zijn exclusief 21% btw

De 'no worries' garantie

Wij zijn er 100% zeker van dat je sowieso goed resultaat kunt behalen wanneer je onze marketing tools inzet zoals aangegeven. De reviews van andere Business Builders geven je alvast inzicht in de mogelijke resultaten. Heb je tijdens de eerste maand toch twijfels? Stuur ons dan een mail via info@buildmybusiness.nl o.v.v. Clubhuis garantie voordat de eerste week van de tweede maand voorbij is.

Jouw investering teruggeven doen wij op voorwaarde dat je kunt aantonen dat je onze marketing tools daadwerkelijk hebt ingezet, waardoor je 100% zeker weet dat onze service niet bij je past. Dit betekent dat je minstens één social media kanaal in je mail deelt waarmee je kunt aantonen dat je daadwerkelijk elke dag gepost hebt volgens ons social media plan voor de afgelopen maand. 

Na het verstrijken van de eerste maand gaan wij ervan uit dat je aantoonbare resultaten hebt behaald en vervalt de garantie. De ‘no worries’ garantie geldt enkel voor kwartaalabonnementen.

Happy Business Builders

Bekijk hier reviews en publicaties

Probeer het zelf

Start met onze gratis bouwblokjes

Mini contentplan cadeau

Heb je al een abonnement uitgekozen of vind je het nog een beetje spannend? Maak je geen zorgen, je kunt vrijblijvend kennis maken met ons content marketing abonnement. Schrijf je in voor onze e-mailupdates en ontvang binnen vijf minuten je eerste mini contentplan in je inbox. 

.