fbpx
content plan

Het beste content marketing abonnement 

Vanaf vandaag kan ook jij makkelijk en snel aan de slag met content marketing. Geef de social media kanalen van je onderneming een welverdiende content boost middels ons content marketing abonnement.

Ontdek onze content marketing tools

Video afspelen

Elke maand nieuwe content tools

Wij maken content marketing makkelijk, ook voor jou! Dat doen wij middels onze fantastische StoryBook methode waar wij al vijf jaar prachtige resultaten mee behalen. Die strategie én de materialen die je ervoor nodig hebt, delen wij graag met jou.

Wij zetten elke maand alle materialen klaar in ons online clubhuis. Het enige wat jij hoeft te doen is de teksten, hashtags en beelden die je mooi vindt te downloaden. Daarna kun je ze bewerken naar wens en posten op je social media kanalen. Makkelijk, duidelijk en snel!
 
Kom je er even niet uit? Maak je geen zorgen, want je kunt op elk moment ons online clubhuis bezoeken. Daar kun je 24/7 tutorials bekijken en gebruik maken van forum support. Of lekker sparren met andere ondernemers en onze experts. Daarbij hosten wij aan het eind van elke maand een live Q&A, zodat je goed voorbereidt aan de slag kunt inzetten van content voor de nieuwe maand.

Content plan

Een maandelijks content plan, zodat je voor elke dag weet wat je kunt posten. Geschikt voor doelgroepen in de beauty, fashion of lifestyle branche.

Trend kalender

Een trend kalender met alle belangrijke feestdagen en promotiemomenten.

Beeldbank

Een beeldbank zonder downloadlimiet voor beauty, fashion en lifestyle foto’s en illustraties. Elke maand voegen wij nieuwe beelden toe gemaakt door onze fotograaf en designer.

Teksten

15 tekst concepten met bijpassende hashtags. Deze kun je aanpassen met je eigen bedrijfsnaam en producten voor Facebook, Instagram, Linkedin en Pinterest.

How to

Leer content inplannen en maken met onze tutorial video's en artikelen.

Het forum

Toegang tot het forum waarin je met alle andere abonnees, ofwel Business Builders 24/7 kunt praten over tips, tricks en samenwerkingen. Hier kun je ook vragen stellen aan onze content coaches.

Content expert

Een online kick off sessie per maand met alle abonnees of privé, waarin een van onze content experts jouw social media vragen beantwoordt.

Ons content marketing abonnement is perfect voor jouw onderneming als…

Je in één dag content voor een hele maand wil maken.

Je graag tijd bespaart door vooraf te weten wat je kunt posten.

Je wil leren hoe je content marketing effectief inzet voor je eigen onderneming.

Je graag zelf content maakt zodat jouw unieke stem en boodschap niet verloren gaan.

Je aan de slag wil met het aantrekken van ideale klanten in plaats van onbekende volgers.

Je graag elke maand converterende teksten en passende foto’s voor je social media posts ontvangt.

Je zelf het gezicht van je eigen bedrijf bent, of de drijvende kracht achter een beauty of fashion onderneming.

social media abonnement

Het pad naar succes en ons online clubhuis

Stap 1

Kies het marketing abonnement dat past bij jouw onderneming.

Stap 2

Log in en krijg direct toegang tot het online clubhuis met alle marketing tools.

Stap 3

Leer hoe je binnen 1 dag 31 social media posts kunt maken voor de komende maand.

Stap 4

Aan de slag! Download alle tools die je nodig hebt en neem deel aan de live Q&A sessies voor support.

Mini

De perfecte basis
50 Maandelijks
 • Contentplan
 • Trend kalender
 • 15 tekst concepten
 • Forum support
 • Business tips in exclusieve artikelen en video's
€25 korting

Midi

De essentials
100 Maandelijks
 • Contentplan
 • Trend kalender
 • 15 tekst concepten
 • Forum support
 • Business tips in exclusieve artikelen en video's
 • Beeldbank met foto's voor je social media kanalen en nieuwsbrieven
 • Maandelijkse kick off met live Q&A sessie met alle Business Builders
 • Tutorial video's van onze experts
€50 korting

Biggie

De business boost
150 Maandelijks
 • Contentplan
 • Trend kalender
 • 15 tekst concepten
 • Forum support
 • Business tips in exclusieve artikelen en video's
 • Beeldbank met foto's voor je social media kanalen, nieuwsbrieven en website
 • Maandelijkse kick off met live Q&A sessie met alle Business Builders
 • Tutorial video's van onze experts
 • 1 privé mastermind sessie t.w.v. €150 voor 60 minuten
€50 korting

Op de planning voor het vierde kwartaal

Elke maand ontwikkelen wij nieuw beeldmateriaal, grafische elementen, contentplannen en trend kalenders die passen bij de aankomende feestdagen, bijzondere gebeurtenissen en thema’s. Zo weet je zeker dat je content altijd past bij het huidige seizoen of moment. Dankzij onze content marketing memberships zijn jouw social media kanalen altijd up to date!

Ons content marketing abonnement is een nieuwe service in Nederland, die wij kosteloos en regelmatig aanvullen met extra tools. Zo kun je in 2021 gebruik maken van unieke Canva templates voor je social media posts.

Een cadeautje voor jou

Als je kiest voor een kwartaalabonnement dan geven wij jou op het eerste kwartaal €25 korting op het mini abonnement of €50 korting op het midi en biggie abonnement.* Maar wij maken het graag nog leuker! Daarom verzorgen wij voor de feestdagen een speciale content marketing set. Deze plaatsen wij eerder in het online clubhuis zodat je van tevoren al je content klaar kunt zetten. Zo kun je heerlijk genieten van de feestdagen.

*Deze korting is slechts tijdelijk.

November

Vanaf 26 oktober kun je het nieuwe contentplan voor november downloaden. Deze maand hebben wij Black Friday editions voor je klaargezet zodat je kunt profiteren van alle marketing momenten in november.

December

Wij gaan lekker aan de slag met winterse content en holiday countdown contentplan voor de feestdagen. Jij gaat knallend het jaar uit met een mooie omzet en gezellige feestdagen.

Januari

De marketing tools voor januari zetten wij wat eerder online in december. Zo kun je van tevoren alle content voor januari inplannen en genieten van de eerste dagen in het nieuwe jaar.

Coming soon

In het nieuwe jaar kun je Canva templates verwachten, zodat je zelf makkelijk en snel post designs kunt maken. De templates kun je makkelijk vullen met je eigen foto's, beelden en grafische elementen uit onze beeldbank. No worries, wij geven je een seintje als het zover is!

Zo kunnen jouw posts eruit zien met onze beeldbank foto’s

Deze ondernemers gingen je voor

Zo werkt het content marketing abonnement

Schrijf je in

Schrijf je voor het gewenste abonnement. Vul je gegevens in en reken gemakkelijk af middels Ideal.

Check je inbox

Binnen tien minuten ontvang je een mail met je inloggegevens en een handige tutorial voor een goede start.

Inloggen

Klik op de link in de mail om in te loggen. Je komt terecht in je feed waar je alle nieuwe berichten van andere Business Builders ziet.

De rondleiding

Bekijk de tutorial video die je vindt in de welkomstmail. Zo weet je precies waar je kunt beginnen. Denk aan tutorial video's bekijken, beeldmateriaal downloaden of een live Q&A bijwonen.

Content maken

Check de content coach pagina en onze beeldbank voor alle content marketing tools. Zo kun je gelijk succesvol aan de slag met content maken.

Het content marketing abonnement is geschikt voor (startende) ondernemers die zich richten op doelgroepen binnen de beauty of fashion branche. Denk aan cosmetica merken, beauty salons, kapsalons, nagelstudio’s en webshops. Evenals fashion designers en kledingmerken met een eigen webshop.

Onze abonnementen zijn ook geschikt voor lifestyle ondernemers die zelf het gezicht van hun eigen onderneming zijn. Denk aan coaches, virtual assistants, designers, consultants en experts.

Als je een abonnement afrekent op onze website dan kun je met Ideal betalen. De eerste termijn betaal je tijdens het afrekenen. De volgende termijnen voor het gekozen abonnement worden automatisch maandelijks of per kwartaal afgeschreven.

Losse producten zoals printables, werkboeken, magazines en andere eenmalige services kun je onder andere middels Ideal, Bancontact en Paypal afrekenen.

Na het afrekenen ontvang je eerst per mail een bevestiging van je bestelling en een factuur voor het gekozen abonnement.

Binnen vijftien minuten ontvang je in je mailbox een welkomstmail. Hierin vind je jouw persoonlijke inloggegevens en een handige tutorial video om je te helpen bij het ontdekken van ons online clubhuis. Zo weet je precies hoe alles werkt.

Kom je er toch niet uit? Neem dan contact op via de chat of mail naar info@buildmybusiness.nl o.v.v je bestelnummer. 

Als je gebruikt maakt van een Midi of Biggie abonnement krijg je elke maand een nieuw contentplan, evenals een nieuwe trend kalender en tekstconcepten.

Hier hebben wij voor gekozen omdat social media apps elke maand veranderen. Net zoals jouw onderneming die elke maand groeit en andere behoeften heeft. Je zou met een eenmalig social media plan of workshop al snel achterlopen op alle nieuwe ontwikkelingen.

Als jouw online marketingbureau willen wij dat uiteraard voorkomen en verzorgen wij daarom elke maand nieuwe content tools. Op deze wijze word je elke maand voorzien van de beste tips, motivatie en support.

In onze beeldbank vind je een mix van foto’s en grafische elementen voor beauty, fashion en lifestyle ondernemers. De beeldbank wordt elke maand opgefrist met nieuwe beelden en grafische elementen. Onze fotograaf maakt elke maand een set nieuwe foto’s die passen bij het seizoen, de komende feestdagen of een thema. Wij verzorgen ook neutrale foto’s die je kunt gebruiken om je eigen style en branding te creëren. 

Jazeker, je mag de beelden, illustraties en tekstmaterialen aanpassen naar wens voor je eigen merk. Dit betekent dat je alles mag bewerken in bijvoorbeeld Canva en Photoshop. Je mag de foto’s van filters voorzien en teksten aanpassen voor je eigen producten en branding.

Als je een mini abonnement hebt mag je al het materiaal in de beeldbank enkel op de social media kanalen van je onderneming gebruiken.

Als je een midi abonnement hebt mag je al het beeldmateriaal op de social media kanalen en in de nieuwsbrieven van je onderneming gebruiken. 

Als je een biggie abonnement hebt mag je alle beeldmaterialen op de social media kanalen van je onderneming gebruiken, maar ook in de nieuwsbrieven en op de website. 

Je mag er zoveel gebruiken als je wilt, er is geen downloadlimiet. 

Nee, je kunt onze marketing tools als ondernemer (zzp’er, freelancer of bureau) niet ook voor je eigen klanten gebruiken. Lees hier meer over onder het kopje licentie misbruik.

Tevens hebben wij vertrouwen in jouw unieke skills, waarmee jij als professional je eigen klanten van de juiste ondersteuning kunt voorzien. Je bent daarom van harte welkom om tijdens de live Q&A’s met onze coaches te sparren over hoe jij je klanten het beste kunt ondersteunen. Wij leren je graag hoe je op eigen kracht je ideale klant blij kunt maken. Let’s Build your Business together!

Al het materiaal dat je middels ons verkrijgt mag je niet doorgeven, verkopen of laten bewerken door derden. Dat wil zeggen dat je de plannen, foto’s, grafische elementen, teksten en concepten niet mag (door) geven aan andere ondernemers of bureaus, die er nieuwe producten/werk van maken (om te verkopen). Het auteursrecht van alle materialen ligt te allen tijde bij Build my Business.

Nee, een abonnement kun je niet delen met een collega of een andere ondernemer. Wil je één of meerdere collega’s een eigen account geven? Dan kun je extra abonnementen afsluiten tegen een voordelige investering. Mail hiervoor naar info@buildmybusiness.nl

Wij zijn er 100% zeker van dat je sowieso goed resultaat kunt behalen wanneer je onze marketing tools inzet zoals aangegeven. De reviews van andere Business Builders geven je alvast inzicht in alle mogelijke resultaten.

Heb je tijdens de eerste maand toch twijfels? Stuur ons dan een mail via info@buildmybusiness.nl o.v.v. Clubhuis garantie voordat de eerste week van de nieuwe maand voorbij is.

Jouw investering teruggeven doen wij op voorwaarde dat je kunt aantonen dat je onze marketing tools daadwerkelijk hebt ingezet, waardoor je 100% zeker weet dat onze service niet bij je past. Dit betekent dat je minstens één social media kanaal in je mail deelt waarmee je kunt aantonen dat je daadwerkelijk elke dag gepost hebt volgens ons social media plan voor de afgelopen maand. 

Na het verstrijken van de eerste maand gaan wij ervan uit dat je aantoonbare resultaten hebt behaald en vervalt de garantie. Let op! De clubhuis garantie geldt enkel voor het Midi en Biggie abonnement.

Nee, wij bieden geen proefperiode aan omdat wij enkel willen werken met Business Builders die er 100% voor gaan. Join the club or leave the party. 

Resultaten van onze content marketingmethode zijn

Social media posts waarmee je eindelijk de ideale klant aantrekt.

Passende teksten die je product of service promoten op een klantvriendelijke manier.

Gepersonaliseerde content marketing tips voor je zakelijke social media accounts.

Meer tijd voor het maken van meer spontane content zoals stories, reels en video’s.

Of meer tijd voor jezelf of andere belangrijke taken binnen je onderneming.

Een content marketingstrategie die echt werkt in de plaats van losse posts die niets opleveren.

Mini

De perfecte basis
50 Maandelijks
 • Contentplan
 • Trend kalender
 • 15 tekst concepten
 • Forum support
 • Business tips in exclusieve artikelen en video's
€25 korting

Midi

De essentials
100 Maandelijks
 • Contentplan
 • Trend kalender
 • 15 tekst concepten
 • Forum support
 • Business tips in exclusieve artikelen en video's
 • Beeldbank met foto's voor je social media kanalen en nieuwsbrieven
 • Tutorial video's van onze experts
 • Maandelijkse kick off met live Q&A sessie met alle Business Builders
€50 korting

Biggie

De business boost
150 Maandelijks
 • Contentplan
 • Trend kalender
 • 15 tekst concepten
 • Forum support
 • Business tips in exclusieve artikelen en video's
 • Beeldbank met foto's voor je social media kanalen, nieuwsbrieven en website
 • Tutorial video's van onze experts
 • Maandelijkse kick off met live Q&A sessie met alle Business Builders
 • 1 privé mastermind sessie van 60 minuten t.w.v. €150
€50 korting