Nice to meet you

Hallo Business Builder

Aangenaam kennis te maken! Ik ben Kaya-Quintana Broekhuijsen. Geboren (1988) en getogen in Voorburg, ondernemer sinds 2009 ‘and still going!’ 

Ik ben namelijk gek op ondernemen! Het geeft mij de gelegenheid om m’n favoriete lifestyle te leiden. Om mijn persoonlijkheid te laten stralen én behulpzaam te zijn voor ondernemers zoals jij. Klinkt goed, vind je ook niet?

Ondernemen is voor mij meer dan geld verdienen. Het is mijn favoriete lifestyle leiden én behulpzaam zijn terwijl ik met plezier m'n werk doe.

Waar het echt om draait

Mijn Missie

Is gericht op zoveel mogelijk ondernemers zoals jij helpen bij het starten, laten groeien en professionaliseren van hun bedrijf. Een onderneming op basis van je favoriete lifestyle. Zodat je niet alleen bezig bent met geld verdienen, maar ook echt plezier hebt tijdens het ondernemen. Met als dikke bonus dat je daadwerkelijk behulpzaam, nuttig en betekenisvol kan zijn voor al je klanten. Want geld verdienen is leuk, maar iets achterlaten waar je echt trots op bent, is nóg leuker!

Program Image
Program Image

Van 0 naar 100+

Heel eerlijk...

Ik begon in 2009 mijn eerste bedrijf vanuit mijn kamer in m’n ouderlijk huis. Ik was weer eens afgewezen voor een baan door mijn uiterlijk en persoonlijkheid, zucht! Ik besloot om mijn carrière zelf vorm te geven met m’n eigen bedrijf. Dat bleek een goed, maar moeilijk uitvoerbaar idee.

Want er was geen hulp of het was te duur. Daardoor kostte een succesvol bedrijf opzetten mij meer tijd, geld en moeite dan verwacht. Ik dacht: ‘Dat kan beter!’ En zo is Build my Business ontstaan. Dé online business school voor ondernemers (to be) met onbeperkte support, yay!

de bmb methode

Mijn Workflow

Zet jou in je kracht als de baas van je bedrijf. Als jouw business consultant en marketeer, zorg ik ervoor dat je zo snel mogelijk je zakelijke doelen behaald.

1
Je Favoriete Lifestyle

We zoeken uit hoe je ideale dag eruitziet en hoe je jouw bedrijf daarop kunt inrichten. Zodat je onderneming jou ondersteunt en je kan genieten van de winst, vrije tijd en plezier.

2
Volg De Roadmap

Ik heb voor elk onderdeel van je bedrijf roadmaps klaarliggen. Praktische stappenplannen waardoor je precies weet wat je kan doen om je doel te bereiken.

3
Bestemming Bereikt

Aan het einde van de roadmap heb jij je doel bereikt. Blijf gezellig hangen voor de community, onbeperkt business consulting en marketing advies, zolang jij het nodig hebt.

Program Image Program Image
Program Image Program Image Program Image

Let's chat

Hallo ondernemer

Sinds 2009 ontwikkel ik shortcut voor ondernemers: makkelijk te volgen stappenplannen en tools. Boek een gratis Business Babbel om te ontdekken of mijn BmB methode ook bij jouw past.

Jin Now

Please fill out the form and we will get back to you asap.

    Lekker luisteren

    Laten We Kennis Maken