Tutorial: Maak 31 posts in 1 dag voor social media

Kun jij of wil je niet de content marketing voor je bedrijf uit handen geven? Dan ben je bij Build my Business aan het juiste adres. Wij helpen je met het maken van 31 posts in 1 dag voor de social media kanalen van je eigen bedrijf. Wij laten je graag zien dat content maken niet zo moeilijk is als je denkt dankzij ons content marketing abonnement. Door het inzetten van onze content marketingmethode kun je makkelijk en snel je ideale klanten aantrekken. Geef de social media kanalen van je onderneming een welverdiende marketing boost. Bekijk de onderstaande video en leer hoe je binnen 1 dag 31 posts maakt.

https://youtu.be/UgrJCV-f2S4

Hoe werkt het?

Onze methode voor het maken van content bestaat uit vier praktische stappen. In de video leggen wij je elke stap duidelijk uit. Je kunt makkelijk binnen 1 dag 31 posts maken voor de social media kanalen van je bedrijf als je de stappen volgt. Oefening baart kunst en hoe vaker je het doet, hoe sneller je wordt. Je kunt uiteraard alle stappen zelf uitvoeren, maar wij kunnen stap 1 t/m 4 ook voor je uit handen nemen. Je kunt namelijk je eigen content marketing abonnement kiezen waardoor je elke maand je eigen contentplan, trend kalender, 15 tekstconcepten en toegang tot onze unieke beeldbank krijgt. Zo blijft alleen stap 5 voor het inplannen over, handig!

Wat levert het mij op?

Door 1 dag van de week te besteden aan je content marketing, hou je de rest van de maand vrij voor andere belangrijke taken. Immers plan je op 1 dag 31 posts die automatisch online verschijnen. Je hoeft er niets meer aan te doen, heerlijk! Dit zorgt ervoor dat je nooit meer op het laatste moment een post moet verzinnen. Of dat je niet weet waar je passend beeldmateriaal moet vinden of wat je als caption kunt uitschrijven. Je hebt door onze content marketingmethode ook meer tijd voor het maken van extra content. En dat zorgt ervoor dat je nog beter zichtbaar wordt voor je klanten op social media. Hallo meer winst!

31 posts in 1 dag
zelf content maken

Wat heb ik nodig?

Voor onze content marketingmethode heb je slechts 1 dag per maand nodig voor het inplannen van 31 posts. Wij raden aan dat je 1 dag aan het einde van de maand reserveert voor het maken van content. Dan staat alles op tijd klaar voor de komende maand. Je hebt ook een contentplan nodig die je zelf kunt maken of downloaden in ons online clubhuis als je lid bent van Build my Business. Als laatste heb je teksten en beeldmateriaal nodig. Je kunt hiervoor gebruik maken van onze AMC methode.

Dit staat voor Always Making Content en die methode leggen wij uit in ons online clubhuis. Zorg er in ieder geval voor dat je regelmatig leuke foto’s maakt of maak gebruik van onze unieke beeldbank. Bewaar leuke teksten, quotes en ideeën in bijvoorbeeld een notebook of telefoon. Als laatste is het belangrijk om je contentplan naast je marketingplan te leggen. Zo kun je voorkomen dat je belangrijke promotiemomenten mist waarmee je meer winst kunt genereren.

Wat kan ik nu doen?

Je kunt starten met het bekijken van onze video over hoe je in 1 dag 31 posts voor de social media kanalen van je bedrijf kunt maken. Als je het prettig vindt hoe wij je in de video begeleiden, dan kun je een eigen content marketing abonnement kiezen. Wij zorgen er dan elke maand voor dat stap 1 t/m 4 al voor jou gedaan zijn. Ofwel, door het content marketing abonnement krijg je elke maand een contentplan, een trend kalender, 15 tekst concepten en toegang tot onze unieke beeldbank. Je kunt ook kiezen voor persoonlijke begeleiding zodat je jouw social media kanalen kunt optimaliseren.

Sign up and join the club,

Team Build my Business

P.S. Vind je de foto’s in dit artikel mooi? Deze en nog veel meer foto’s kun je downloaden uit onze beeldbank voor je eigen social media kanalen!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.