Holiday Hustle Workshop

Doe mee aan de Holiday Hustle Workshop en creëer binnen 1 uur een compleet marketingplan voor de feestdagen, helemaal afgestemd op jouw bedrijf!

Marketing voor de feestdagen

Je Eigen Marketingplan In 1 Uur!

CHECKLIST

Deze workshop is voor jou als je...

Op 15 oktober 2024 van 19.00 tot 21.00 wil meedoen aan de online workshop (er komt een replay)

Een aanbod hebt dat je graag voor en tijdens de feestdagen wil verkopen

Weinig met marketing hebt gedaan en graag met begeleiding aan de slag wil

Een fysiek of digitaal product verkoopt

Een dienst (op maat) verzorgt

Van een praktische aanpak houdt, want tijdens de workshop gaan we gelijk aan de slag

Circle Image

Ontdek de workshop

Klaar om je winst te verhogen?

Stel je voor: een marketingplan waarmee je jouw producten of diensten voor de feestdagen makkelijk verkoopt. En daardoor genoeg tijd overhoudt om ook zelf van de gezelligheid te genieten.

Klinkt goed, vind je ook niet?

Doe mee aan de Holiday Hustle Workshop en creëer binnen 1 uur een compleet marketingplan voor de feestdagen, helemaal afgestemd op jouw bedrijf!

Feestelijke marketing is een eitje

Hey Business Builder! Is voor jou de feestperiode ook dé tijd van het jaar om je producten of diensten te verkopen, maar voel je je overweldigd door alle opties? Of weet je nog niet waar je kan beginnen?

No worries, I’ve got you! Als business consultant en marketeer met meer dan 10+ jaar ervaring, help ik je stap voor stap door het proces tijdens de Holiday Hustle Workshop. In slechts 1 uur creëer je samen met mij een effectief marketingplan voor de feestdagen. Zonder ingewikkelde termen, dure tools of onnodige stress!

Dit kun je verwachten:

  1. Straight to the point marketing: Geen lange verhalen over theorieën, maar praktische tips en adviezen van een professional die jou direct vooruit helpen.
  2. Zelf aan de slag: We gaan niet alleen praten over marketing, we gaan het DOEN. Na deze workshop heb je een concreet marketingplan, helemaal af voor de feestdagen!
  3. Geen marketingkennis nodig: Ik leg alles eenvoudig uit en geef je handige templates. Iedereen kan dit, of je nu diensten (op maat) of (digitale) producten verkoopt!
  4. Focus op JOUW product: Tijdens de workshop maak je een marketingplan op maat voor jouw aanbod. Samen zorgen we ervoor dat jouw product of dienst in de spotlight staat deze feestdagen.

Waarom deze Holiday Hustle Workshop?

Door mijn jarenlange ervaring als ondernemer, weet ik hoe fijn het is als je tijdens de feestdagen je winst kan verhogen. Want we kennen allemaal die rustige periodes na de feestdagen, waarin de klanten ineens heel stil zijn. Als je tijdens de feestdagen voldoende winst hebt gedraaid, kan ook jij in deze periode lekker achterover leunen en genieten door je financiële vrijheid.

Ik heb ook 10 jaar een marketing en -pr-bureau gerund, waardoor ik precies weet wat wel en niet werkt. Tijdens de workshop deel ik mijn insider-tips en help ik jou aan een marketingplan voor een winst boost. Geen chaos, geen stress: wel duidelijke stappen en een actiegericht plan dat werkt!

👉 Resultaat: Een kant-en-klaar marketingplan waarmee je jouw omzet deze feestdagen naar een hoger niveau tilt. Samen gaan we voor een succesvolle en stressvrije Holiday Hustle!

🔔 Schrijf je nu in voor de Holiday Hustle Workshop en maak je klaar voor feestelijke marketingperiode!

🗓️ Datum: 15 oktober 2024
🕑 Tijd: van 19.00 – 21.00
💻 Locatie: Ons online clubhuis, je kunt overal ter wereld meedoen!
👤 Voor wie: Ondernemers die nog weinig met marketing doen en een aanbod voor de feestdagen willen promoten.
Niet mogelijk: Tijdens en na de workshop is het niet mogelijk om je te helpen met techniek, software en marketing/business vragen die niet over een marketingplan voor de feestdagen gaan.

De Investering

Holiday Hustle Workshop

150
  • Live marketingplan workshop t.w.v. €300
  • Live Q&A t.w.v. €150 per uur
  • Notion marketingplan template voor de feestdagen t.w.v. €750
  • Replay van de workshop t/m 31 december 2024 t.w.v. €75
  • Gebruik kortingscode HUSTLEBONUS en krijg de workshop gratis bij een kwartaalabonnement van de Business Builder Club.
€100 korting

VERHOOG JE WINST

Ontdek De Workshop

Partner
De investering is €50

Voor deze eenmalige investering krijg je toegang tot de live online workshop, de Q&A en de replay t/m 31 december 2024. Let op: de prijs gaat wekelijks omhoog!

Partner
Datum en tijd

De workshop is op dinsdag 15 oktober van 19.00 tot 21.00 en duurt 2 uur inclusief Q&A. Vragen kun je vooraf en tijdens de live workshop stellen.

Partner
Goede deal

Word minimaal 3 maanden lid van de Business Builder Club en krijg deze workshop t.w.v. €150 cadeau. Gebruik code: HUSTLEBONUS bij het afrekenen.

Cadeautje

Notion marketingplan template

Met de Notion marketingplan kun je tijdens de workshop gelijk starten met plannen. De stappen in de template sluiten aan op de stappen in de workshop. Hierdoor loop je alle belangrijke acties af en is het promoten van je aanbod een eitje. In de template vind je:

✅ Omzet- en winstdoel tracker
✅ Inhakers en feestdagen waarvoor je promoties kan bepalen
✅ Kalender om al je acties en promoties in te plannen
✅ Een checklist met alle acties waarmee je rekening kunt houden, zoals het updaten van je landingspagina’s, advertenties en content
✅ Een planbord voor je to do list
✅ Een hele grote lijst met promotie ideeën voor producten en services tijdens de feestdagen

No worries! Er staat een tutorial voor je klaar waarin ik uitleg hoe je de template kan downloaden en gebruiken in je eigen (gratis) Notion account.

Holiday Hustle Workshop
kaya

Alles over

Kaya-Quintana

Hoi Business Builder, leuk je te ontmoeten! Ik ben Kaya-Quintana Broekhuijsen, jouw business consultant en marketeer. Mijn ondernemersavontuur begon in 2009, toen ik mijn eerste bedrijf startte en al snel merkte dat hulp lastig te vinden was. Of het was te duur.

‘Als je beter kan, moet je het beter doen.’ Vanuit dat principe heb ik in 2017 Build my Business opgericht. Hier help ik ondernemers (to be) met het starten en laten groeien van hun lifestyle business. Ondernemen op basis van jouw favoriete lifestyle. Ervaar de vrijheid van een bedrijf dat bij je past.

300+ succesvolle business builders

Ondernemers Die Jou Voorgingen

Add to cart

Handige Marketing Hulpjes

Holiday Hustle Workshop

2 uur

Beginners

Feestelijke social media content

nvt

Beginners

Coming soon!

Business Builder cursus

12 weken

Beginners

Masterclass: Meta ads instellen

1 uur

Beginners