fbpx

Zo werkt het, easy peasy!

Ontdek het StoryBook programma

Dankzij het StoryBook programma, creëer je binnen drie maanden sterke social media profielen voor je bedrijf, mét een sales funnel. Een tijdbesparende methode waarmee je structureel potentiële klanten van social media naar de kassa kunt leiden.

Maak je geen zorgen, De Content Club begeleidt je bij het effectief inzetten van de StoryBook methode. Zodat de tijd die je erin steekt daadwerkelijk goed resultaat oplevert. Het programma is perfect voor ondernemers die behoefte hebben aan:

Ben je klaar met tijd verspillen aan social media posts die niks opleveren? Dan is dit hét moment om te investeren in het StoryBook programma, schrijf je meteen in!

De content club

Join De Content Club

Scoor je Content Club uitnodiging!

De deuren van de Content Club zijn tijdelijk gesloten. Schrijf je nu in voor een uitnodiging voor de nieuwe opening. En ontvang binnen vijf minuten de gratis social media guide voor ondernemers zodat je alvast succesvol met content marketing aan de slag kunt.

Op 22 augustus 2022 gaan de deuren van De Content Club weer open en ben je van harte welkom om aan te sluiten voor de tweede ronde van het StoryBook programma. Ontdek hieronder alvast De Content Club!

.
Gratis social media guide

Dit is het StoryBook programma

Slechts 90 minuten per week

Elk kwartaal openen we de deuren voor nieuwe ondernemers ofwel Business Builders, met wie wij samen het StoryBook programma inzetten voor een sterke social media basis.

Tijdens het programma zet je binnen drie maanden sterke social media profielen en een sales funnel op. Hierdoor heb je na het programma een sterke basis, en hoef je dankzij de kant en klare content, slechts 90 minuten per week aan de social media profielen van je bedrijf te besteden.

Voor het StoryBook programma zien we je graag elke vrijdag van 10.00 tot 11.30 live in ons online clubhuis voor persoonlijke begeleiding. Bekijk hieronder het StoryBook programma.

Storybook methode

Week 1 - De intro

Je maakt kennis met de andere Business Builders, krijgt een handige uitleg over het StoryBook programma en de maandelijkse challenges.

Week 2 - Optimaliseren

Je gaat aan de slag met het optimaliseren van je social media profielen zodat potentiële klanten gelijk kunnen zien wat jij voor hen kan betekenen op Instagram, Facebook, Linkedin of TikTok.

Week 3 - Implementeren

Ontdek hoe je de kant en klare content kunt inzetten voor je social media kanalen. Zodat je makkelijk en snel social media posts kunt delen waardoor klanten willen shoppen bij jouw bedrijf.

Week 4 - Het algoritme

Je leert alles over wat er momenteel bekend is over het algoritme en hoe je dat kunt triggeren met meer interactie voor meer bereik. Ofwel meer potentiële klanten aanspreken op social media.

Week 5 - Implementeren

We gaan samen social media content inplannen zodat je jouw nieuwe kennis gelijk kunt inzetten voor het aantrekken van potentiële klanten op social media.

Week 6 - Social media captions

In deze week leer je een goede social media caption schrijven. Hiervoor krijg je tijdbesparende templates voor diverse situaties, zodat je potentiële klanten op diverse manieren kunt aanspreken.

Week 7 - Implementeren

We gaan samen social media content inplannen zodat je de nieuwe kennis over social media captions gelijk kunt inzetten voor het aantrekken van potentiële klanten op social media.

Week 8 - De sales funnel

We gaan aan de slag met het opzetten van je social media sales funnel met een mailprogramma en tijdbesparende templates voor je nieuwsbrieven.

Week 9 - Freebies promoten

We gaan samen social media content inplannen zodat je de freebie voor je sales funnel kunt promoten en klanten aan je maillijst kunt toevoegen.

Week 10 - Social media advertenties

Je leert welke type social media advertenties er zijn en voor welke doeleinden je ze kunt inzetten. Daarna leer je zelf een social media advertentie maken met tijdbesparende templates.

Week 11 - Implementeren

We gaan samen social media content inplannen zodat je jouw nieuwe kennis gelijk kunt inzetten voor het aantrekken van potentiële klanten op social media.

Week 12 - Fotografie en reel/TikTok tips

Je krijgt handige tips, tricks en voorbeelden van hoe je betere foto’s maakt voor je social media posts. Evenals tutorials voor het maken van reels en TikTok video’s voor het triggeren van het algoritme.

Week 13 - Bonus Q&A

Tijdens de bonus Q&A nemen we al je vragen door zodat je het StoryBook programma succesvol kunt afronden. Samen met andere Business Builders denken wij met je mee over al je content en marketing vragen.

Week 14 - Doorpakken

Je hebt het StoryBook programma afgerond en je kunt vanaf nu elke week samen met ons social media content inplannen. Zo kun je de StoryBook methode blijven inzetten voor het structureel aantrekken van potentiële klanten op social media. Blijf gezellig hangen in het online clubhuis voor extra ondersteuning, het kijken van de (nieuwe) tutorials en netwerken.

Ontdek ons online clubhuis

1. Save time, sign up

Schrijf je in voor De Content Club en krijg binnen tien minuten toegang tot ons online clubhuis. Hier vind je het StoryBook programma, de kant en klare content, de beeldbank, het privé forum, extra tutorials en de bonussen. Na het betalen ontvang je een mail met je inloggegevens, check je spam!

2. Welcome to the club

Log voor de eerste keer in en vul je profiel in zodat wij je beter kunnen helpen met al je vragen. Navigeer naar de tweede verdieping van ons online clubhuis waar je het StoryBook programma kunt volgen. Je kunt hier ook alle tutorials, livestream replays en content tools vinden. Download de app zodat je alle tools, video’s en livestreams ook op je telefoon kunt bekijken. 

3. It's StoryBook time!

Het StoryBook programma begint met een gezellige live intro. Daarna krijg je elke week een nieuwe module in het online clubhuis te zien. Hierin vind je korte, maar krachtige video’s met tekst, beeld en uitleg. Op vrijdagochtenden nemen we samen door wat je de afgelopen week hebt geleerd en gedaan. Tijdens de livestreams is er tijd voor vragen en persoonlijke begeleiding. Geen gezeur, stok achter de deur! Samen ronden we het StoryBook programma succesvol af.

4. Time to post

Schuif aan bij de livestreams op vrijdagochtenden waarin je samen met ons social media content maakt. Open je favoriete plantool om social media posts in te plannen aan de hand van het contentplan. Bekijk het post idee voor de gewenste dag en pas vervolgens de bijpassende social media caption aan. Kies een passende foto of een Canva design in onze beeldbank. Voeg nu alles samen in je plantool en plan de post in.

Wil je eerst even testen?

Gratis content pakket voor jou!

Ontdek vrijblijvend ons content abonnement voor je bedrijf. Schrijf je in voor onze e-mailupdates en ontvang binnen vijf minuten kant en klare content voor de komende week. Je kunt kiezen uit een mini content pakket voor beauty, fashion of personal brand ondernemers.

content plan