fbpx

Doe mee aan een Work Dork Day

Yes, eindelijk tijd voor jouw bedrijf!

Geniet van next level coworking tijdens de Work Dork Days. Work smarter, not harder! Daarom kun je tijdens een Work Dork Day genieten van de ultieme combinatie van netwerken, nieuwe vrienden maken, gestructureerd én productief aan je bedrijf werken. Check snel voor welke ondernemers deze dagen geschikt zijn: 

Denk je nu: ‘Ja, dit ben ik!’ Bekijk dan hieronder hoe een Work Dork Day in elkaar zit.

Coworking den haag

Business in the front, party in the back

Maak ondernemen leuk voor jezelf

Een Work Dork Day maakt ondernemen leuker omdat je echt tijd maakt voor jouw bedrijf. Bij De Coworking Club kun je de hele dag doen waar je echt blij van wordt zonder onderbrekingen van bijvoorbeeld klanten, je gezin, kids, huisdieren of partners. Een Work Dork Day is jouw dag en dit is hoe die eruitziet:

Zoals je kunt zien is een Work Dork Day gestructureerd met oog voor jouw gezondheid. Productief aan je bedrijf werken houdt namelijk ook in dat jij goed voor jezelf zorgt. Immers valt en staat je bedrijf met jouw gezondheid, creativiteit en geluk. 

Klinkt goed, vind je ook niet? Scoor dan op tijd een ticket, want er zijn slechts een klein aantal plekken per Work Dork Day beschikbaar.

coworking in den haag

Het coworking clubhuis

Een kantoor met huiskamer vibes

Ons coworking clubhuis biedt een rustige ruimte met veel natuurlijk daglicht door de grote ramen. Bij ons heerst het huiskamergevoel door een mix van nieuwe en vintage meubels en rustgevende planten. Stap uit je eigen omgeving en kom lekker tot rust.

Er zijn werkplekken voorzien van verstelbare bureaus en stevige bureaustoelen. Je kunt ook plaatsnemen aan de gezellige keukentafel met zachte roze stoelen. Vergeet niet om gebruik te maken van ons fotografiehoekje voor een prachtige selfie.

Tijdens de pauze kun je relaxen en gezellig kletsen met andere Work Dorks. Dit is het moment waarop je stopt met werken, goed voor jezelf zorgt en nieuwe vrienden maakt. Voorzie jezelf van een lekker drankje uit de Dolce Gusto en geniet van de verse lunch die wij voor jou regelen.

Strek je benen tijdens de pauze en wandel naar het winkelcentrum aan de Leyweg. Je kunt ook lekker zitten op het terrasje voor de deur of even rustig bellen aan een van de bureaus in de gang. 

Zuid57, het verzamelgebouw waarin je ons clubhuis kunt vinden, is makkelijk te bereiken met tram 4 en 6. Van halte Zuidwoldepad en Leyenburg wandel je binnen 10 minuten naar het clubhuis. Je fiets of auto gratis parkeren voor de deur is ook mogelijk.

Heb je al zin om in een Work Dork Day? Sign up!

online coworking

Get in dork, let's work!

Scoor hier een Work Dork Day ticket

Voor deze dagen zijn er slechts 15 tickets tegen de introductieprijs van €49,95 in de plaats van €74,95 beschikbaar. Op 22 maart is het thema marketing, op 23 maart is het thema content en op 24 maart is het thema business development.

De Work Dork Day essentials

Je kunt meedoen aan een Work Dork Day door een ticket te scoren in onze webshop. Je kunt kiezen uit verschillende datums waarop je bij ons in Den Haag kunt aanschuiven. In de onderstaande FAQ ofwel veelgestelde vragen, vind je alle informatie voor een geslaagde Work Dork Day.

Is er gratis internet?

 Jazeker, je kunt bij ons gebruik maken van gratis en snel internet.

Is er een printer?

Ja, je kunt van onze printer gebruik maken voor een paar printjes. Wil je grote bestanden printen? Dan raden wij je een copy shop aan.

Kan ik gratis parkeren?

Het is mogelijk om rondom ons kantoorgebouw gratis te parkeren. Er is ook een plekje voor je fiets.

Kan ik ook mijn eigen eten en drinken meenemen?

Naast de lunch, snacks en drankjes die je van ons krijgt kun je ook je eigen eten en drinken meenemen. We hebben in ons clubhuis een koelkast en een magnetron. 

Wat moet ik zelf meenemen?

Een laptop waarop je kunt werken en indien nodig een oplaadkabel. Uiteraard kun je ook tools zoals je favoriete notitieboek voor aantekeningen meenemen.

Waarom zijn er thema's?

Je mag op een Work Dork Day aan alles voor je eigen bedrijf werken. Om je te helpen bij het productief en succesvol afronden van de dag zetten we de Work Dork methode in.

 

Dit betekent dat we je structuur, begeleiding en een thema bieden. Work Dork Days kunnen bijvoorbeeld marketing, social media, businessplannen of acquisitie als thema hebben. Dit zorgt ervoor dat alle deelnemers voor hun eigen bedrijf aan hetzelfde thema werken. Waardoor het uitwisselen van tips en kennis makkelijker op gang komt en er goede brainstormsessies ontstaan. 

 

Uiteraard mag je zelf bepalen of je de hele aan het voorgestelde thema werkt of dat je jouw creativiteit lekker laat gaan en aan het eind van de dag een andere taak of een bijzonder idee hebt afgerond.

Is er een restitutiebeleid?

Wegens het op tijd moeten bestellen van de lunch en de voorbereidingen, kun je tot 7 dagen voor de Work Dork Day start restitutie aanvragen, voorbeeld:

 

Je kiest voor een Work Dork Day op 14 maart, dan kun je tot en met 7 maart restitutie aanvragen.

 

Restitutie aanvragen kun je doen door te mailen naar info@buildmybusiness.nl o.v.v. Work Dork Days restitutie.

 

Kun je geen restitutie meer aanvragen? Dan kun je binnen drie maanden eenmalig een Work Dork Day op een andere datum uitkiezen. Daarna vervalt je ticket.

 

Voor de Work Dork Days  zijn er minimaal drie deelnemers nodig. Bij te weinig aanmeldingen krijg je op tijd bericht voor een andere datum en bij volledige annulering storten we storten de volledige investering terug op je rekening.

Krijg ik ook een factuur voor mijn bedrijf?

Ons systeem stuurt je automatisch een factuur waarop de investering exclusief btw staat vermeld. Hierdoor kun je de investering voor een Work Dork Day makkelijk in je administratie verwerken.

Wat zijn de huisregels?

Tijdens de Work Dork Days willen wij alle deelnemers de gelegenheid geven om prettig gebruik te maken van onze coworking space. Dit betekent dat je onze ruimte niet kunt gebruiken voor telefoongesprekken en online meetings.

 

Daarbij verwachten we dat je netjes met de spullen en meubels van De Coworking Club omgaat.

Wat is de clubhuis code?

Elke club heeft een code en dit is die van ons:

Wij doen niet aan discrimineren, haten of andere lastig vallen. We accepteren geen racisme, pesten, scheldwoorden en scheldnamen. Pitches zijn niet toegestaan. Wij houden van alle kleuren in de regenboog en daar voorbij. #equality

Maakt een Work Dork zich hier toch schuldig aan, dan kunnen wij per direct de Work Dork toegang tot De Coworking Club ontzeggen.