fbpx

Let's get social on social media

Van social stress naar social succes!

De Content Club is de perfecte oplossing voor ondernemers die graag tijd besparen op content creatie en strategie. Je kunt bij ons terecht als je behoefte hebt aan social media succes in de plaats van stress. Onze club is een goede match als:

Denk je nu: ‘Awesome, dit is precies wat ik als ondernemer nodig heb om mijn bedrijf succesvol op te bouwen!’ Schrijf je dan in voor De Content Club, je bent van harte welkom.

Herkenbare social media situaties

The new kid in town

Social media is voor jou een nieuwe uitdaging. Je hebt een nieuw bedrijf gestart en/of je hebt nog niets op social media gepost. Echter wil jij het graag gelijk goed aanpakken en social media inzetten om je bedrijf te lanceren. Om vervolgens potentiële klanten van social media naar je kassa te leiden. Een expert die jou begeleidt bij het opzetten van aan goede social media kanalen vind je fijn.

You need some TLC

Je mist de energie of inspiratie om regelmatig posts in te plannen. Je weet dat je meer klanten kunt bereiken als je dat wel zou doen, maar je hebt een vonkje nodig om het vuurtje aan te steken. Als je regelmatig met iemand aan content kan werken die ook nog eens met je meedenkt, dan ga jij weer met plezier posten.

Show me the money

Je hebt ontdekt dat je huidige content onverschillige volgers oplevert, terwijl jij graag potentiële klanten aantrekt die daadwerkelijk bij je afrekenen. Je weet dat er iets in je strategie mist waardoor klanten nog niet de weg naar de kassa hebben gevonden. Een expert die jou begeleidt bij optimaliseren van de strategie is precies wat je nodig hebt.

I need an upgrade

Het regelmatig delen van de juiste content heb je onder de knie, maar je weet dat ontwikkelen belangrijk is. Je wacht liever niet op het laatste moment, maar verdiept je op tijd in de nieuwste content marketing strategieën. Jouw bedrijf verdient groei, waardoor het voor jou belangrijk is dat je maandelijks de nieuwste content marketing strategieën leert inzetten.

Join De Content Club!

Scoor je Content Club uitnodiging!

De deuren van de Content Club zijn tijdelijk gesloten. Schrijf je nu in voor een uitnodiging voor de nieuwe opening. En ontvang binnen vijf minuten de gratis social media guide voor ondernemers zodat je alvast succesvol met content marketing aan de slag kunt.

Op 22 augustus 2022 gaan de deuren van De Content Club weer open en ben je van harte welkom om aan te sluiten voor de tweede ronde van het StoryBook programma. Ontdek hieronder alvast De Content Club!

.
Gratis social media guide

Voor de echte aanpakkers

De Business Builder checklist

Even praktisch, voor welke ondernemers is De Content Club geschikt en wat heb je nodig om lid te worden? Hieronder vind je een handige checklist, check it out!

Omdat jouw bedrijf uniek is

Is er ook content voor mijn branche?

Jazeker! Want bij Build my Business doen wij niet aan algemene inhaakkalenders, generieke social media captions en universele marketing tips. Ons team heeft er bewust voor gekozen om het StoryBook progamma te ontwikkelen voor diverse branches.

Daarbij creëren we elke maand nieuwe bijpassende content. Zodat jij je klanten altijd kunt voorzien van de informatie en motivatie die zij nodig hebben om een aankoop te doen bij jouw bedrijf. Momenteel kunnen ondernemers in de volgende branches de kant en klare content uit het content abonnement inzetten. 

Beauty

Ondernemers die beauty services, behandelingen en/of producten verkopen. Informeer, motiveer en activeer je klanten om bijvoorbeeld nieuwe nail art designs, kapsels, behandelingen, make-up looks of cosmetica bij jou aan te schaffen. Nodig klanten uit voor een bezoek aan je winkel, webshop of salon.

Fashion

Voor fashion webshops en winkels die kleding, schoenen en/of accessoires verkopen. Help je klanten aan de perfecte outfit, prachtige schoenen of de mooiste sieraden. Geef stijladvies op social media en spoor klanten daarna aan om te komen shoppen in je winkel of  webshop.

Personal brands

Ondernemers die zelf het gezicht van hun eigen bedrijf zijn en onder hun eigen naam services en/of producten op maat verkopen. Zet jezelf neer als dé expert in jouw vakgebied op social media en trek klanten aan die graag investeren in jouw services. Biedt persoonlijke en/of op maat gemaakte producten en services aan. Spoor klanten aan om een offerte aan te vragen of verwijs hen door naar je webshop.

Creatief

Creatieve ondernemers die onder hun eigen naam services en producten (op maat) verkopen zoals auteurs, webdesigners en bloemstylisten gebruiken de kant en klare content voor personal brands. 

Fashion

Ondernemers met webshops en winkels met kleding, schoenen en accessoires zetten de kant en klare fashion content in.

Deze ondernemers gingen je voor

Beauty

Ondernemers in de beauty industrie zoals makeup artists, beauty salons, nagel studio’s, praktijken en webshops met cosmetica producten gebruiken onze kant en klare beauty content.

Coaches

Diverse praktijken van lifestyle, budget en mom coaches zetten onze personal brand content in.

Voor de echte aanpakkers

Handig om te weten

Is De Content Club geschikt voor mij?

De Content Club is perfect voor jou als:

 

- je niet langer wil wachten met social media effectief inzetten voor jouw bedrijf.

 

- je weet dat je niet genoeg hebt aan een eenmalige cursus, workshop of masterclass omdat je wekelijks begeleiding krijgen fijn vindt.

 

- je niet iedere keer een nieuwe cursus, workshop of masterclass wil kopen om de nieuwste social media updates regelmatig mee te krijgen.

 

- je 90 minuten per week kunt vrijmaken op vrijdagochtenden en actief wil deelnemen aan de content creatie sessies.

 

Dan is De Content Club een dikke yes voor jou!

Waarom duurt het drie maanden om social media op te zetten?

Dankzij zeven jaar ervaring met het begeleiden van (internationale) merken en bedrijven, weten we dat drie maanden de perfecte periode voor een stevige social media basis is. Dit is waarom we (minimaal) drie maanden samen met jou aan je social media profielen werken.

1. Ondernemen is een proces en de social media profielen van je bedrijf zijn daar een onderdeel van. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf de tijd gunt om je social media goed in te richten, zodat je het daadwerkelijk kunt gebruiken om klanten naar de kassa te leiden.

2. Als social media gebruiker heb je te maken maken met het algoritme. Dat kun je zien als een programmering ontwikkeld voor en door social media apps die bepaalt hoe vaak en wanneer jouw social media posts getoond worden aan potentiële klanten. Om het algoritme in jouw voordeel te triggeren, is het belangrijk om regelmatig social media posts te delen.

3. Nederlandse consumenten en zakelijke klanten niet snel overtuigd. Hierdoor levert af en toe op social media een post delen je helaas geen klanten op. Daarom is het belangrijk dat je minimaal drie maanden aandacht besteedt aan het opbouwen van relaties met klanten via social media.

Evenals het aantrekken van potentiële klanten en hun mailadressen voor een maillijst, zodat je ook in de toekomst klanten van social media naar je kassa kunt leiden.

Waarom kan ik slechts vier keer per jaar inschrijven?

De Content Club streeft ernaar om elke Business Builder een fantastische ervaring te bieden, daarom laten we slechts vier keer per jaar nieuwe abonnees toe. 

 

Door de beperkte toegang tot onze club trekken we ondernemers aan die begrijpen dat het nu of nooit is. Van uitstel komt afstel. Hierdoor schrijven enkel toegewijde Business Builders zich in, zodat we elk kwartaal een groep gemotiveerde ondernemers kunnen begeleiden.

 

Deze keuze draagt bij aan de relaxte doch motiverende community die wij voor jou willen creëren. 

Hoeveel tijd kan ik voor De Content Club reserveren?

Voor De Content Club kun je (minimaal) drie maanden reserveren. Tijdens deze drie maanden neem je elke week 90 minuten de tijd voor livestreams voor content creatie sessies, tutorials en Q&A's op vrijdagen van 10.00 tot 11.30. De bijbehorende video tutorials kun je doornemen wanneer jij dat wil. 

 

Wil je na de eerste ronde, ofwel drie maanden blijven genieten van de StoryBook Methode? Dan kun je lid blijven en actief blijven deelnemen aan de sessies.

 

Met het jaarabonnement ben je met korting én extra bonussen ook het hele jaar voorzien van alle nieuwe kant en klare content, tutorials, livestreams etc.

Kan ik deelnemen vanaf elke locatie ter wereld?

Jazeker, ons online clubhuis is op elk moment van de dag te bezoeken ongeacht jouw locatie zolang je een goede internetverbinding hebt. Je kunt hiervoor inloggen op je laptop, desktop of via onze IOS app op je telefoon.

Wat als ik een keer geen tijd heb?

Niks moet, alles mag maar je wordt verwacht. Ofwel, wij vinden het belangrijk dat je actief deelneemt aan de content creatie livestreams en tutorials zodat je ook echt je social media profielen kunt opbouwen. 

 

Kun je een keer niet, dan is dat geen probleem. De meeste livestreams worden opgenomen en zijn in het online clubhuis terugzien wanneer je tijd hebt.

Wat heb ik nodig om deel te nemen?

Een sterke internetverbinding is handig voor het bijwonen van de livestreams op vrijdagochtenden. Zo kun je zonder stress samen met ons content inplannen, een Q&A of tutorial volgen.

 

Tevens kun je €50 voor je eerste social media advertentie reserveren zodat je die gelijk kunt testen. Dit is optioneel en aan jou de keuze of je de advertentie gelijk wil inzetten.

Wat is de clubhuis code?

Elke club heeft een code en dit is die van ons:

 

Wij doen niet aan discrimineren, haten of andere lastig vallen. We accepteren geen racisme, pesten, scheldwoorden en scheldnamen. Spammen is niet toegestaan. Wij houden van alle kleuren in de regenboog en daar voorbij. #equality

 

Maakt een Business Builder zich hier toch schuldig aan, dan kunnen wij per direct een (tijdelijke) ban in werking stellen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Voor het StoryBook programma zijn er twee abonnementen beschikbaar:

 

1. Klaar voor het hele jaar met €100 korting op een jaarabonnement, van €500 in de plaats van €600. Bij het jaarabonnement krijg je ook toegang tot alle (toekomstige) bonussen zoals extra contentplannen, templates en masterclasses.

 

2. Een flexibele oplossing waarbij je het StoryBook programma t.w.v. €150 in drie termijnen van €50 voldoet middels het maandabonnement. Het maandabonnement ga je aan voor de duur van een kwartaal (3 maanden), waarna het abonnement automatisch per maand wordt verlengd. Je kunt na het eerste kwartaal het abonnement maandelijks opzeggen.

 

Bekijk hier alle informatie over het jaarabonnement en hier voor het maandabonnement.

Kan ik de content ook voor mijn klanten gebruiken?

Nee, je kunt ons StoryBook programma en de bijbehorende materialen als ondernemer (virtual assistant, zzp’er, freelancer of bureau) niet ook voor je eigen marketing en/of content klanten inzetten. Lees hier meer over onder het kopje licentie misbruik en auteursrecht.

 

Tevens hebben wij vertrouwen in jouw unieke skills, waarmee jij als professional je eigen klanten van de juiste ondersteuning kunt voorzien. Je bent daarom van harte welkom om tijdens de live Q&A’s met onze coaches te sparren over hoe jij je klanten het beste kunt ondersteunen.

 

Wij leren je graag hoe je op eigen kracht je ideale klant blij kunt maken. Let’s Build your Business together!

Niet goed geld terug?
We zijn er 100% zeker van dat je goed resultaat kunt behalen als je het StoryBook programma en de bijbehorende content inzet zoals aangegeven. 

Heb je tijdens de eerste twee weken toch twijfels? Stuur ons dan een mail via info@buildmybusiness.nl o.v.v. De Content Club garantie, voordat de derde week begint. Voorbeeld: Je bent op 1 april 2022 met het programma gestart, dan kun je tot en met 14 april 2022 gebruik maken van de garantie.

Jouw investering teruggeven doen wij op voorwaarde dat je kunt aantonen dat je het StoryBook programma en de bijbehorende content daadwerkelijk hebt ingezet. Waardoor je 100% zeker weet dat ons programma niet bij je past. Om gebruik te maken van de garantie kun je:

  • Screenshots van minstens één social media kanaal in je mail delen. Waarmee je kunt aantonen dat je de afgelopen twee weken daadwerkelijk elke dag gepost hebt, volgens ons contentplan van de huidige maand.
of
  • Tijdens het StoryBook programma alle oefeningen uitvoeren en delen in de reacties van de lessen. Zodat wij kunnen zien dat je het StoryBook programma daadwerkelijk een kans hebt gegeven.

Na het verstrijken van de eerste twee weken gaan wij ervan uit dat je aantoonbare resultaten hebt behaald en vervalt de garantie.