• Kaya is een betrokken en enthousiaste business coach die haar vinger precies op de zere plek weet te leggen, om je vervolgens te helpen bij het vinden van de juiste oplossing. Ze weet zich goed te verplaatsen in een ander en neemt je mee in haar enthousiasme. Na een sessie bij Kaya ga je naar huis met nieuwe inzichten en de motivatie om meteen aan de slag te gaan.

    Claire van Bavel Freelance creative
  • Dank je wel! Ik ga hier zeker mee aan de slag!

    Marlies Importeur beauty merken
  • Een business coach, heb je die nodig? Ik dacht dat ik het wel zelf kon, maar uiteindelijk is een business coach inzetten het beste wat ik heb kunnen doen voor mij en mijn bedrijf. Je wilt natuurlijk groeien en niet alleen het beste uit je bedrijf kunnen halen, maar ook uit jezelf. Dat heeft Kaya Quintana als business coach dan ook voor mij kunnen realiseren. Haar business coaching heb ik als zeer waardevol ervaren. Gesteund worden in je ideeën en wensen voor je bedrijf is een ware eyeopener. Kaya denkt met je mee, brengt je in je flow, denkt oplossingsgericht, maar is ook heel eerlijk.

    Ze heeft mij geleerd in mijn kracht te staan als ondernemer en mijn leiderschap op te pakken. Ik heb nu een veel betere balans tussen mijn werk en mijn privé en geniet met volle teugen van het werken in mijn bedrijf. Ik kan Kaya Quintana zeker aanraden als business coach! Een krachtige en doelgerichte vrouw die weet hoe ze op een goede doeltreffende manier de puntjes op de i kan zetten. Thanks Kaya Quintana!

    Life coach Grace Louise Gracelouise.nl

Schrijf je in voor de maandelijkse Business Talk!

Bespaar tijd, ontvang mijn tips in je inbox en word goed in ondernemen.