Je contentplan staat klaar

Wil je samen content maken?

Hallo Business Builder,

wat leuk dat wij je mogen verwelkomen bij Build my Business. Hier ben je aan het goede adres als je makkelijk en snel social media content voor je bedrijf wil maken. Start met het bekijken van de replay van onze livestream en download het mini contentplan, de bijbehorende teksten en Canva templates.

Wil je het volledige contentplan voor deze maand downloaden? Kies dan hieronder je eigen content abonnement en ga van content naar kassa!

Join the club!

Replay van de tutorial

Van content naar kassa

Zucht, mijn content werkt niet!

Vind je content maken voor je bedrijf belangrijk, maar genereer je nog geen resultaten waar je blij van wordt? Wij zijn benieuwd of je de volgende ervaringen ook herkent:

Herkenbaar? Maak je geen zorgen, Build my Business heeft de perfecte oplossing voor de social media content van jouw bedrijf. Kies hieronder een content abonnement!

Kies hier je content abonnement

DE CONTENT TOOLS VOOR BEAUTY, FASHION EN LIFESTYLE ONDERNEMERS

MINI

€50 per maand of €125 per kwartaal

De perfecte basis

MIDI

€100 per maand of €250 per kwartaal

De essentials

BIGGIE

€150 per maand of €400 per kwartaal

De business boost

Contentplan t.w.v. €500

Trend kalender t.w.v. €150

15 tekst concepten t.w.v. €150

Forum support

Exclusieve business tips in artikelen en video’s

Beeldbank met foto’s voor je social media kanalen en nieuwsbrieven t.w.v. €500

Beeldbank met foto’s voor je social media kanalen, nieuwsbrieven en website t.w.v. €750

Tutorial video’s van onze experts t.w.v. €350

Maandelijkse kick off met live Q&A sessie met alle Business Builders

 1 privé mastermind sessie van 60 minuten t.w.v. €150

Prijzen zijn exclusief 21% btw

Reviews van onze abonnees

'Ik kreeg een gedetailleerd social media plan. Die volg ik nu sinds twee weken en ik heb al meer dan 900 volgers. En als ik vragen heb kan ik altijd bij de content coaches terecht. Zij nemen echt de tijd voor mij. Kortom: Fantastische service!'
Vera
Auteur
'Ik post vandaag mijn eerste post vanuit het Midi pakket van Build my Business en ben blij dat ik vandaag eens een keer niet hoefde na te denken over wat ik zou kunnen posten. Hoewel spannend, voelt het heel relaxt en haalt het een hoop druk weg, waardoor ik mijn tijd nog beter kan inzetten ten behoeve van mijn cliënten.'
Grace
Life coach
'Ik heb met veel plezier met de content plannen gewerkt.'
Janneke
Nagelstyliste
'Ik ben heel blij met het abonnement!'
Ellen
Bloemstylist

De 'no worries' garantie

Wij zijn er 100% zeker van dat je sowieso goed resultaat kunt behalen wanneer je onze marketing tools inzet zoals aangegeven. De reviews van andere Business Builders geven je alvast inzicht in de mogelijke resultaten. Heb je tijdens de eerste maand toch twijfels? Stuur ons dan een mail via info@buildmybusiness.nl o.v.v. Clubhuis garantie voordat de eerste week van de tweede maand voorbij is.

Jouw investering teruggeven doen wij op voorwaarde dat je kunt aantonen dat je onze marketing tools daadwerkelijk hebt ingezet, waardoor je 100% zeker weet dat onze service niet bij je past. Dit betekent dat je minstens één social media kanaal in je mail deelt waarmee je kunt aantonen dat je daadwerkelijk elke dag gepost hebt volgens ons social media plan voor de afgelopen maand. 

Na het verstrijken van de eerste maand gaan wij ervan uit dat je aantoonbare resultaten hebt behaald en vervalt de garantie. De ‘no worries’ garantie geldt enkel voor kwartaalabonnementen.