fbpx
Home
/
ARTICLES
/
SINGLE ARTICLE
/

Maak kennis met ons content marketing abonnement voor ondernemers

content marketing abonnement

Hoera, het is zover! Wij van Build my Business, hét online clubhuis en marketingbureau voor ondernemers introduceren vandaag ons content marketing abonnement. Een innovatieve, maar vooral efficiënte oplossing voor ondernemers die hun marketing niet uit handen kunnen of willen geven. Eigenaresse Kaya-Quintana Broekhuijsen is enthousiast:

‘Onze marketing abonnementen bieden tijd en geldbesparende oplossingen voor ondernemers. Wij maken met onze abonnementen een einde aan het ouderwetse businessmodel van de Nederlandse bureauwereld. Abonnementen vervangen langdurige contracten en onnodig grote projecten.

Werken op kantoor maakt plaats voor het bezoeken van ons online clubhuis. Hierin vinden ondernemers alle marketing tools en experts die ze nodig hebben. Wij werken volledig online waardoor wij de controle weer teruggeven aan de ondernemer, die nu zelf kan bepalen wanneer hij of zij aan marketing werkt.’

Flexibele abonnementen

Het eerste abonnement waar je als ondernemer in kunt investeren is voor content marketing. Dankzij dit handige abonnement krijg je als ondernemer elke maand nieuwe marketing tools om middels content je ideale klant aan te trekken. Zo kun je gebruik maken van:

  • Een unieke beeldbank met foto’s en grafische elementen.
  • Contentplannen voor doelgroepen in de beauty en fashion branche, evenals lifestyle ondernemers.
  • Trend kalenders met handige promotie momenten.
  • Tekst concepten voor het gemakkelijk schrijven van captions.
  • Tutorial video’s van experts.
  • Business tips in exclusieve artikelen en video’s.
  • Toegang tot het privé forum.
  • Live kick off met een Q&A.
  • Een-op-een mastermind sessie voor al je zakelijke vragen.

De investering voor een abonnement begint bij €50 tot €150 per maand. 

content marketing abonnement
marketingbureau voor ondernemers

Waarom Build my Business juist nu een marketing abonnement lanceert 

Inmiddels struikel je over de zelfbenoemde social media managers, virtual assistants en bureaus. Echter is niet elke ondernemer happig op het uitbesteden van marketing. Immers kost het uitbesteden van marketing vaak meer tijd, geld en moeite dan gedacht. Uiteindelijk zijn veel ondernemers alsnog niet blij zijn met de resultaten. Build my Business is dan ook ontstaan omdat Kaya-Quintana de stijgende vraag naar support, versus alles uit handen geven ziet toenemen:

‘Zo’n twee jaar geleden zat het idee voor een abonnement al in mijn hoofd, maar Nederlandse ondernemers waren er nog niet klaar voor. Door de lockdown hebben zij nu zelf ervaren dat volledig online werken succesvol kan zijn. Middels Build my Business kunnen wij (startende) ondernemers voorzien van een abonnement waar zij echt iets aan hebben. 

Onze marketing abonnementen zijn betaalbaar, altijd actueel en te gebruiken wanneer jij dat wil. Daarbij kunnen ondernemers hun eigen authentieke tone of voice behouden omdat wij niet het hele marketingproces van hen overnemen. Wij zorgen voor de marketing tools en ondersteuning van experts. Hierdoor kunnen ondernemers met onze hulp hun marketingplannen doorvoeren zonder hun unieke stem of boodschap te verliezen.’

Volledig online, altijd bereikbaar

Build my Business werkt als marketingbureau volledig online. Een ware uitkomst voor digital nomads en de vele ondernemers die nog voor een onbepaalde tijd thuis moeten werken. Inschrijven voor een marketing abonnement doe je gemakkelijk op onze website waardoor je binnen tien minuten toegang tot het online clubhuis krijgt. Hierin vind je de bovenstaande marketing tools en tutorial video’s zodat je gelijk aan de slag kunt met je marketing. 

Tevens kun je contact leggen met andere ondernemers en de experts van Build my Business. Je kunt zelfs een online mastermind sessie inplannen als je persoonlijke ondersteuning nodig hebt. Het online clubhuis en het privé forum zijn 24/7 te bezoeken waardoor je er als ondernemer nooit alleen voor staat. 

‘Wij noemen onze abonnees Business Builders. Immers zijn het ondernemers die elke dag hard werken aan het bouwen van een succesvolle onderneming, waar ze nog jaren plezier van kunnen hebben.

Vanuit de psychologie weten wij ook dat mensen langer gemotiveerd blijven als er een positief groepsgevoel heerst. Daarom hebben wij heel bewust gekozen voor een online clubhuis waarin niet alleen gewerkt wordt, maar ook altijd gezelligheid en motivatie te vinden is. Wij creëren de perfecte omgeving voor een hivemind, ofwel shared intelligence.

Ervaar het zelf, join the club!’

Over Build my Business

Build my Business is het kleine broertje van Bloggers and Brands, hét marketing en pr-bureau in Den Haag. Bloggers and Brands verzorgt sinds 2 april 2015 influencer marketing, public relations, events en social media content voor (internationale) beauty, fashion en lifestyle merken.

Ook ondernemers weten Bloggers and Brands steeds vaker te vinden, maar blijken meer behoefte te hebben aan support dan volledige overgave van hun marketing. Vanaf 21 september 2020 kunnen die ondernemers terecht bij Build my Business, het online clubhuis en marketingbureau voor ondernemers.

Wendy Chandler

Vel pretium lectus quam id leo in vitae turpis. Condimentum id venenatis a condimentum vitae sapien pellentesque habitant morbi. Urna nec tincidunt praesent semper feugiat nibh sed pulvinar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Other Articles