Ik support ondernemers met het starten, laten groeien en professionaliseren van hun bedrijf op basis van hun favoriete lifestyle. Dat doe ik met onbeperkt business consulting, marketing advies en cursussen.

Waar wil jij binnen 12 tot 24 weken zijn?

⭐️ Gratis Business Tools ⭐️

3 daagse social media sprint

Je krijgt de komende 5 dagen 3 social media tekst concepten in je inbox. Die je makkelijk kan aanpassen met je bedrijfsnaam, aanbod, linkjes en eigen sausje.

De uurtarief calculator

Bereken je eigen uurtarief op basis van je unieke situatie. Draai nooit meer verlies door prijzen die bij je financiële doelen passen.

Gratis trainingen en masterclasses

Schrijf je in voor gratis trainingen en masterclasses. Zoals de zevendaagse Business Builder QuickStart cursus. No worries, no strings attached!

⭐️ Build your Business ⭐️

Privé consulting

Van een Quick Fix tot in 24 weken samen je bedrijf starten, laten groeien en professionaliseren met onbeperkt business consulting en marketing advies. Let op, privé consulting is enkel voor de echte doorpakkers.

⭐️ Cursussen ⭐️

30 daagse social media sprint

Zet binnen 30 dagen je personal brand, unieke methode en een bijpassend aanbod op de social media kaart. Je kunt kiezen uit LinkedIn en/of Instagram.

⭐️ Business Tips ⭐️

De Build my Business podcast

De beste én leukste podcast voor ondernemers die lekker aan de slag willen. Geen onnodig geklets, maar praktische tips en tools die je gelijk kan gebruiken.

error: Hey copycat, op inhoud van deze pagina rust auteursrecht!