Antwoorden op jouw vragen

Welkom bij Build my Business, dé online business school voor ondernemers. Hier ben je welkom als ondernemer to be, startende of gevorderde ondernemer. Ben je gek op tijd besparen, met als doel meer winst, vrije tijd en plezier? Dan is dit de business school voor jou.

Wij zijn ook onderdeel van Bloggers and Brands, hét marketing en pr-bureau in Den Haag. Bloggers and Brands werkt sinds 2 april 2015 met (internationale) beauty, fashion en lifestyle merken en neemt hen al het marketing werk uit handen.

 

Momenteel is ons content abonnement geschikt voor:

  • Ondernemers die beauty services, behandelingen en/of producten verkopen.
  • Fashion ondernemers met webshops en/of winkels met kleding, schoenen en/of accessoires.
  • Personal brand ondernemers die (onder eigen naam) B2B/B2C (lifestyle) services verkopen.

Momenteel maken er bijvoorbeeld diverse coaches, salon eigenaren en stylisten gebruik van ons content abonnement.

Het online clubhuis vind je hier op onze website. Als abonnee kun je 24/7 inloggen. Het online clubhuis is alleen toegankelijk voor abonnees zodat we hen een veilige privé omgeving kunnen bieden.

What happens in the clubhouse, stays in the clubhouse.

In het clubhuis vind je ook alle kant en klare content, de beeldbank, de online business school en het privé forum waar je vragen kunt stellen en nieuwe vrienden kunt maken.

Elke club heeft een code en dit is die van ons:

Wij doen niet aan discrimineren, haten of andere lastig vallen. We accepteren geen racisme, pesten, scheldwoorden en scheldnamen. Spammen is niet toegestaan. Wij houden van alle kleuren in de regenboog en daar voorbij. #equality

Maakt een Business Builder zich hier toch schuldig aan, dan kunnen wij per direct een (tijdelijke) ban in werking stellen.

Een contentplan beschrijft voor elke dag van de maand wat je op social media kunt posten op basis van een sterke (Storybook) strategie. Dankzij onze contentplannen kun je tijd besparen op het bedenken van wat je dagelijks op de social media kanalen van je onderneming kunt posten.

Wij publiceren elke maand contentplannen voor verschillende branches zoals beauty, fashion en personal brands.

Een trend kalender beschrijft inhakers en marketingtips om je winst te verhogen op basis van thema’s, events en feestdagen. De trend kalender sluit aan op het contentplan voor jouw branche.

Wij verzorgen elke maand 15 kant en klare social media captions met bijpassende hashtags. De captions sluiten aan op het contentplan naar keuze. Je kunt ze makkelijk aanpassen met je eigen naam, producten, services en links.

Ons privé forum kun je zien als ons eigen social media platform. Het privé forum is enkel te bezoeken door onze abonnees. Zo kun je in een veilige omgeving vragen stellen die je liever niet op een openbaar social media platform plaatst.

Tevens kun je op het forum terecht voor support van onze experts, netwerken en vrienden worden met andere ondernemers. Het privé forum is 24/7 te bezoeken.

Canva is een online design programma waar je gratis en betaald gebruik van kunt maken. Dankzij Canva kun je makkelijk en snel beeldmateriaal voor je social media post maken. Onze designer maakt unieke Canva templates, ofwel sjablonen voor onze abonnees. Er is keuze uit normale Instagram posts, stories, reels en carrousels.

Zo kun je tijd besparen op het maken van passend beeldmateriaal in je eigen huisstijl. Onze Canva templates kun je namelijk aanpassen met je eigen logo, foto’s, teksten en links. De templates sluiten aan op de contentplannen en op de content behoeften van ondernemers. 

Social media apps, algoritmes en de behoeftes van jouw klanten veranderen regelmatig. Om ervoor te zorgen dat de content voor jouw bedrijf op de veranderingen aansluit, krijg je elke maand nieuwe content. Zo kun je makkelijk en snel inspringen op leuke trends en ontwikkelingen.

In onze beeldbank vind je unieke foto’s in diverse categorieën zoals beauty, fashion, eten, drinken, werken, flatlays en feestdagen. De beeldbank wordt elke maand aangevuld met nieuwe foto’s die passen bij het seizoen, de komende feestdagen of een thema. 

In onze beeldbank vind je ook grafische elementen van voorwerpen zoals kantoorspullen, eten en drinken en bloemen die je kunt inzetten voor collages en Canva templates.

Alle foto’s en grafische elementen mag je gebruiken voor je social media posts, nieuwsbrieven en website. Je mag ze aanpassen naar wens en bewerken in bijvoorbeeld Canva en Photoshop. Je mag de foto’s van filters en logo’s voorzien voor je eigen branding.

Let op! Foto’s en grafische elementen mag je niet gebruiken voor televisieprogramma’s, in (social media) advertenties en publicaties in kranten, magazines en websites die niet van jouw bedrijf zijn. Neem contact op met ons team voor een licentie als je een van onze beelden of grafische elementen wil inzetten voor een van deze doeleiden.

Ja, graag zelfs! Op het privé forum kun je aangeven welk type foto’s en grafische elementen jij graag in de beeldbank terugziet. Onze fotograaf en/of grafische designer gaat er dan mee aan de slag. Zo breiden wij onze beeldbank steeds verder uit.

Er is geen downloadlimiet voor de foto’s en grafische elementen in onze beeldbank. Je mag ook alle Canva templates op elk gewenst gebruiken.

Ja, dat kan zeker. Wij raden het zelfs aan om ook je eigen foto’s te publiceren zodat je onderneming authentiek en menselijk overkomt. 

Nee, je hoeft Build my Business niet als bron te vermelden als je foto’s of illustraties uit onze beeldbank gebruikt op social media, in nieuwsbrieven of op je website. Build my Business, who!? Wij vinden het wel leuk als je ons tagged @buildmybusinessnl zodat wij je posts kunnen liken.

Al het materiaal dat je middels ons verkrijgt mag je niet doorgeven, verkopen of laten bewerken door derden. Dat wil zeggen dat je de plannen, foto’s, grafische elementen, teksten en concepten niet mag (door) geven aan andere ondernemers of bureaus, die er nieuwe producten/werk van maken (om te verkopen). Het auteursrecht van alle materialen ligt te allen tijde bij Build my Business.

Het auteursrecht van alle materialen die je verkrijgt middels onze abonnementen ligt te allen tijde bij Build my Business. Dit houdt in dat je middels een abonnement een licentie, ofwel toestemming krijgt om de materialen voor je eigen bedrijf te gebruiken tijdens en na het opzeggen van het abonnement. 

Je mag de foto’s, grafische elementen en Canva templates voor je social media kanalen, nieuwsbrieven en website gebruiken.

Heb je materialen op het oog die je toch graag voor andere doeleinden wilt gebruiken? Denk aan advertenties en publicaties, dan kun je hiervoor een losse licentie aanvragen via info@buildmysbusiness.nl. Wij denken graag met je mee voor een passende oplossing.

Om misbruik te voorkomen checken wij regelmatig of het materiaal van onze abonnementen correct gebruikt wordt.

Indien wij vaststellen dat je beelden, grafische elementen, concepten en teksten onrechtmatig gebruikt, dan ontvang je van ons een brief/claim voor een schadevergoeding ten behoeve van Build my Business. Bij geen of onvoldoende reactie schakelen wij juridische ondersteuning in. Wij kunnen ook een directe ban inzetten en/of de toegang ontzeggen tot ons online clubhuis en alle marketing materialen zoals de beeldbank.

Nee, een abonnement mag je niet delen met een collega of een andere ondernemer. Wil je één of meerdere collega’s een eigen account geven? Dan kun je extra abonnementen afsluiten tegen een voordelige investering. Mail hiervoor naar info@buildmybusiness.nl

 

Nee, je kunt onze content tools als ondernemer (zzp’er, freelancer of bureau) niet ook voor je eigen marketing en/of content klanten inzetten. Lees hier meer over onder het kopje licentie misbruik.

Tevens hebben wij vertrouwen in jouw unieke skills, waarmee jij als professional je eigen klanten van de juiste ondersteuning kunt voorzien. Je bent daarom van harte welkom om tijdens de live Q&A’s met onze coaches te sparren over hoe jij je klanten het beste kunt ondersteunen. Wij leren je graag hoe je op eigen kracht je ideale klant blij kunt maken. Let’s Build your Business together!

Om te voorkomen dat er meerdere ondernemers gebruik maken van één abonnement, kun je niet (te vaak) vanaf verschillende plekken inloggen. Probeer je dat wel, dan schakelt ons systeem tijdelijk de mogelijkheid tot inloggen uit. Zo kunnen wij ook voorkomen dat iemand zonder jouw medeweten misbruik maakt van jouw account op onze website. Denk je dat dit het geval is? Dan kun je ons het beste meteen mailen naar info@buildmybusiness.nl.

 

Wij zijn er 100% zeker van dat je goed resultaat kunt behalen als je het StoryBook programma en de bijbehorende content inzet zoals aangegeven. De reviews van andere Business Builders geven je alvast inzicht in alle mogelijke resultaten.

Heb je tijdens de eerste twee weken toch twijfels? Stuur ons dan een mail via info@buildmybusiness.nl o.v.v. De Content Club garantie, voordat de derde week begint. Voorbeeld: Je bent op 1 april met het programma gestart, dan kun je tot en met 14 april gebruik maken van de garantie.

Jouw investering teruggeven doen wij op voorwaarde dat je kunt aantonen dat je het StoryBook programma en/of de bijbehorende content daadwerkelijk hebt ingezet. Waardoor je 100% zeker weet dat ons programma niet bij je past. Om gebruik te maken van de garantie kun je:

  • Screenshots van minstens één social media kanaal in je mail delen, waarmee je kunt aantonen dat je de afgelopen twee weken daadwerkelijk elke dag gepost hebt volgens ons contentplan van de huidige maand. 
of
  • Tijdens het StoryBook programma alle oefeningen uitvoeren en delen in de reacties van de lessen. Zodat wij kunnen zien dat je het StoryBook programma daadwerkelijk een kans hebt gegeven.
Na het verstrijken van de eerste twee weken gaan wij ervan uit dat je aantoonbare resultaten hebt behaald en vervalt de garantie. 

Een maandelijks abonnement kun je elke maand stopzetten. Momenteel kun je dat doen door de stappen te volgen op deze pagina met de reden van opzegging voor de eerste dag van de nieuwe maand. Doe je dit op of na de eerste dag van de nieuwe maand, dan wordt het abonnement de volgende maand stopgezet. Je hebt dan nog de hele maand toegang tot alle materialen.

Een kwartaalabonnement kun je opzeggen via deze pagina door een maand voor de vernieuwingsdatum te mailen met de reden van opzegging. Het abonnement wordt dan niet automatisch verlengd. 

 

Als je een abonnement afrekent op onze website dan kun je met Ideal betalen. De eerste termijn betaal je tijdens het afrekenen. De volgende termijnen voor het gekozen abonnement worden automatisch maandelijks of per kwartaal afgeschreven.

Losse producten zoals printables, werkboeken, magazines en andere eenmalige services kun je onder andere middels Ideal, Bancontact en Paypal afrekenen.

Na het afrekenen ontvang je per mail een bevestiging van je bestelling vanuit onze webshop.

Heb je geïnvesteerd in een abonnement? Dan krijg je binnen vijftien minuten ook een factuur op naam van je bedrijf, handig voor de administratie! Soms stuurt ons systeem ook alvast de factuur voor de aankomende termijnen.

Na het afrekenen ontvang je eerst per mail een bevestiging van je bestelling en een factuur voor het gekozen abonnement.

Binnen vijftien minuten ontvang je in je mailbox een welkomstmail. Hierin vind je jouw persoonlijke inloggegevens en een handige tutorial video om je te helpen bij het ontdekken van ons online clubhuis. Zo weet je precies hoe alles werkt.

Kom je er toch niet uit? Neem dan contact op via de chat of mail naar info@buildmybusiness.nl o.v.v je bestelnummer. 

Jazeker, gevorderde ondernemers en (internationale) merken kunnen terecht bij onze grote zus: Marketing en pr-bureau Bloggers and Brands. Hier kun je terecht als je gebruik wilt maken van een professioneel team dat elke dag voor je klaar staat en alles voor je doet.

Bloggers and Brands verzorgt influencer marketing, Public Relations, events en social media content creatie voor (internationale) beauty, fashion en lifestyle merken. Je kunt onze collega’s bereiken via info@bloggersandbrands.nl.

Maak je geen zorgen, wij helpen je graag verder via info@buildmybusiness.nl