Home
/
ARTICLES
/
SINGLE ARTICLE
/

Dit kun je in januari op social media delen, inhaakkalender 2022

inhaakkalender 2022

Hallo Business Builder, allereerst: happy new year! Heb je ook een leuke jaarwisseling gehad? Bij ons was het heel gezellig en we zijn nu weer volop aan de slag met content creatie en het vullen van de trend kalenders. Een trend kalender van Build my Business is een opgevoerde versie van een inhaakkalender voor 2022. Een normale inhaakkalender vertelt je enkel welke bijzondere dagen eraan komen. 

Hoe je die dagen vervolgens succesvol in kunt zetten voor je bedrijf blijft een raadsel. Build my Business lost dat probleem op met maandelijkse trend kalenders die inspelen op de huidige maand en de branche waarin je onderneemt. Denk aan branches zoals beauty, fashion of personal brands. De trend kalender bevat per branche inhakers voor trends, feestdagen, events en thema’s. Bij elke inhaker krijg je tips over hoe je die kunt inzetten om meer winst te genereren voor je bedrijf. Scroll naar beneden voor vier (winst) inhakers voor januari.

Save time!

Omdat januari een drukke maand is helpen wij je graag met tijd besparen op het delen van social media content. Blijf lezen om te ontdekken op welke situaties je kunt inhaken in januari en wat je kunt delen op social media:

Lockdown life; wat hebben je klanten NU nodig? Deel hoe jij hen in januari kunt helpen tijdens de lockdown met jouw (aangepaste) services of producten. Denk met je klanten mee en laat zien dat er ook mogelijkheden zijn tijdens de lockdown.

Even voorstellen; Januari is dé maand om jezelf voor te stellen aan je (nieuwe) volgers, ofwel klanten. Vertel wie je bent, wat je voor hen kunt betekenen en welke content ze van jou kunnen verwachten. Don’t get followers, make new friends!

Winter sale; hallo extra winst! Start een sale en verkoop je oude voorraad. Een winter sale is perfect voor beauty, fashion en lifestyle producten die seizoensgebonden zijn. Breng ze onder de aandacht op social media met korting en een webshop link.

Nieuw aanbod; start je 2022 met een nieuwe service of product? Vertel alles over je nieuwe aanbod op social media. Denk aan de voordelen, mogelijke resultaten en de prijs. Link naar je webshop en spoor klanten aan om te shoppen, katsjing!

inhaakkalender 2022

Wil je meer tijd besparen?

Word je enthousiast van deze content ideeën, maar zou jij je pas echt opgelucht voelen als je in januari niet al je content bij elkaar hoeft te zoeken? In ons online clubhuis vind je nu kant en klare content voor januari. Je kunt kiezen uit beauty, fashion of personal brand content voor je social media kanalen. Hierdoor hoef je niet meer zelf uit te zoeken wat je op social media kunt delen. Uiteraard zit er elke maand een nieuwe trend kalender, ofwel een opgevoerde inhaakkalender voor 2022 bij.

Klinkt goed vind je ook niet? Scoor nu je eigen kant en klare content voor €50 per maand of kies voor €100 korting en bonussen bij een jaarabonnement.

Save time, sign up!

P.S. Volg ons op Instagram @buildmybusinessnl voor dagelijkse content inspiratie!

Wendy Chandler

Vel pretium lectus quam id leo in vitae turpis. Condimentum id venenatis a condimentum vitae sapien pellentesque habitant morbi. Urna nec tincidunt praesent semper feugiat nibh sed pulvinar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.