Ben jij een Work Dork?

Van saaie werkplek naar coworking

Het is waar, De Coworking Club van Build my Business is geschikt voor ondernemers die meer dan een werkplek zoeken. Onze club biedt dé perfecte oplossing voor jou als je behoefte hebt aan:

Denk je nu: ‘Wauw, dit is precies wat ik als ondernemer nodig heb om mijn bedrijf succesvol op te bouwen!’ Schrijf je dan in voor De Coworking Club, je bent van harte welkom.

Coworking sessie

Herkenbare Work Dork situaties

Oeps, het is al avond…

Jij werkt aan een stuk door zonder pauzes en kruipt pas achter het scherm vandaan als je ziet dat het donker is geworden. Mails van klanten zijn momenteel belangrijker dan een pauze en een gezonde lunch. Hierdoor kom je nooit tot rust omdat je altijd aanstaat. En dat terwijl je ondernemer bent geworden om meer tijd voor jezelf en je dromen vrij te houden. Jij zou opknappen van een duidelijke planning met oog voor jouw gezondheid.

Hey, een Facebook notificatie!

Je bent snel afgeleid, vind het lastig om te bedenken aan welke taak je als eerst gaat beginnen en eindigt met half afgemaakt werkt. Hierdoor begin je enthousiast de werkdag, maar eindigt deze niet zo succesvol als je had gewild. Als iemand jou een duidelijke takenlijst geeft waaraan je kunt werken, dan ga jij als een speer! Rust en structuur zijn voor jou de oplossing.

Altijd weer hetzelfde liedje, zucht…

Je loopt in een kringetje in je eigen brein. Feedback kunnen vragen zou heel fijn zijn, maar je kent (nog) niet genoeg andere ondernemers. Toch zou je een nieuw perspectief of een andere invalshoek heel fijn vinden. Je bent namelijk heel dichtbij een doorbraak, maar je hebt een duwtje in de rug nodig. Regelmatig brainstormen met andere Work Dorks zou jij geweldig vinden.

Ik wil ander uitzicht

In je eentje werken gaat jou prima af, maar altijd in dezelfde ruimte zitten zonder nieuwe input? Dat begint je nu op te breken. Een dag in een andere inspirerende ruimte werken voelt als een verademing. Contact met de wereld, heerlijk! Kletsen met andere Work Dorks tijdens je pauze, genieten van een andere ambiance en daarna lekker verder werken? Dat klinkt als muziek in jouw oren!

Work Dorks zijn lekker praktisch

De Work Dork checklist

Even praktisch, voor welke ondernemers is De Coworking Club geschikt en wat heb je nodig om lid te worden? Hieronder vind je een handige checklist, check it out!

En, ben jij ook een echte Work Dork? Yay, je bent van harte welkom bij de club. Schrijf je snel in, want van uitstel komt afstel.

Het begon met een behoefte

Hello Work Dork, Kaya-Quintana hier!

In 2019 gingen de lockdowns van start en moest bijna iedereen thuiswerken. Thuis speelde ik op de serie Gilmore Girls af voor wat gezellig achtergrondgeluid. Ik hoorde Rory haar op-zijn-werk-verzotte-vriendje een Work Dork noemen. Ik moest lachen, ik herken mijzelf enorm in deze grappige nickname.

Ik ben namelijk gek op mijn werk en kan blijven gaan als ik eenmaal bezig ben. Tevens kan ik volledige stilte enorm waarderen als ik heel gefocust wil werken. Alhoewel ik mijzelf als een klein kluizenaartje zie die prima dagenlang alleen kan zijn, is dat niet altijd bevorderlijk voor mijn gezondheid en bedrijf. Tijdens de lockdowns werd mij dat heel duidelijk en werden online coworking sessies onderdeel van mijn routine.

Echter werden de coworking sessies altijd door iemand anders georganiseerd. Zat er weinig tot geen structuur in en was er niemand die de sessie daadwerkelijk leidde. Daarbij ging alles online, terwijl ik ook weleens behoefte heb aan offline menselijk contact. Daarom nodigde ik mijn vrienden uit voor een coworking sessie op mijn kantoor.

Het duurde even voordat we een ritme hadden ontwikkeld, maar daarna gingen we los! Het was gezellig, we konden brainstormen, samen pauze houden en iedereen had aan het einde van de dag zijn taken af. Heerlijk! Daarom ging ik online op zoek naar meer opties en ontdekte dat er nog meer ondernemers zijn met dezelfde behoefte.

Helaas vond ik tijdens mijn zoektocht naar coworking sessies enkel coworking spaces. Je weet wel, van die grote zalen waarin ieder voor zich werkt. Heel ongezellig en niet geschikt voor het maken van echte connecties. Naar mijn idee alles behalve inspirerend voor een energieke ondernemer die op zoek is naar nieuwe input.

Ik vond ook businessclubs met veel verplichtingen en meetings. Dat past niet bij mij als mens en ondernemer. Ik vind het onprettig om vast te zitten aan verplichte masterminds en netwerkborrels met ouderwetse visitekaartjes. Hou maar op met al die pitches, ik maak liever nieuwe vrienden. En masterminds zijn leuk, maar ik heb er nog nooit een bijgewoond waarin er echt praktisch en productief werd gewerkt.

En zo kwam ik op De Coworking Club, want mijn motto is: ‘Als je denkt dat iets beter kan, dan moet je het beter doen!’ Middels De Coworking Club en de Work Dork methode kan ik ondernemers zoals jij en ik voorzien van korte, maar krachtige coworking sessies. Evenals een plek in Den Haag waar je lekker kunt werken in een inspirerende omgeving omringd andere Work Dorks. 

Yes, bij de Coworking Club krijg je al deze voordelen zonder vast te zitten aan een lang coachtraject of te intensieve begeleiding. Perfect voor jou als jij graag je eigen plan trekt en in eigen tempo werkt, maar jezelf wel een gestructureerde werksituatie gunt. Als je blij wordt van een groep met gelijkgestemden ondernemers die je de energie geven om te blijven doorpakken.

Daarom zeggen wij bij de Coworking Club: ‘Niks moet, alles mag maar… je wordt verwacht.’ Want de wetenschap dat mensen jou echt willen zien, geïnteresseerd zijn in wat jij te vertellen hebt en je aanwezigheid waarderen… Dat is goud, dat is echte motivatie! Ik hoop dat ik met De Coworking Club heel veel Work Dorks blij kan maken met deze voordelen.

Ook jij bent van harte welkom. Ik zie je in het clubhuis!

Een goed begin is het halve week

Handig om te weten

Is De Coworking Club geschikt voor mij?

De Coworking Club is perfect voor jou als je niet langer wil wachten met tijd maken voor wat jij echt belangrijk vindt voor je bedrijf. Als je 90 minuten per week kunt vrijmaken op maandagochtenden en actief wil deelnemen aan de coworking sessies, dan is De Coworking Club een dikke yes voor jou!

 

Vind je het ook fijn om twee keer per maand uit je eigen werkomgeving te stappen? Dan kun je met het coworking combo abonnement ook twee dagen per week van 09.00 tot 17.00 reserveren voor een coworking sessie in ons clubhuis in Den Haag.

Waarom kan ik slechts vier keer per jaar inschrijven?

De Coworking Club streeft ernaar om elke Work Dork een fantastische ervaring te bieden, daarom laten we slechts vier keer per jaar nieuwe leden toe. 

 

Door de beperkte toegang tot onze club trekken we ondernemers aan die begrijpen dat het nu of nooit is. You're in or you're out! Hierdoor schrijven enkel toegewijde Work Dorks zich in, zodat we elk kwartaal een groep gemotiveerde ondernemers kunnen begeleiden.

 

Deze keuze draagt bij aan de relaxte doch motiverende werksituatie die wij voor jou creëren. 

Hoeveel tijd kan ik voor De Coworking Club reserveren?

Voor De Coworking Club kun je (minimaal) drie maanden reserveren. Tijdens deze drie maanden neem je elke week 90 minuten de tijd voor online coworking of brainstormsessies op maandagen van 10.00 tot 11.30. 

 

Kies je voor het coworking combo abonnement? Dan kun je ook twee werkdagen van 09.00 tot 17.00 per maand vrijhouden voor een coworking sessie in ons clubhuis in Den haag.

 

Wil je na de eerste ronde, ofwel drie maanden blijven genieten van de Work Dork Methode? Dan kun je lid blijven en actief blijven deelnemen aan de sessies.

Kan ik lid worden als ik nog parttime in loondienst werk?

Jazeker, want dankzij De Coworking Club maak je tijd vrij voor het opzetten of verder opbouwen van je bedrijf. Zodat je sneller fulltime kunt ondernemen en kunt stoppen met je huidige baan.

Kan ik deelnemen vanaf elke locatie ter wereld?

Jazeker, ons online only abonnement is in te zetten ongeacht jouw locatie. Deze optie is ook handig voor digital nomads die vanuit een ander land graag contact houden met Nederlandse ondernemers.

Hoe ziet een offline coworking dag eruit?

Als je gebruik maakt van het coworking combo abonnement of een dagpas, dan kun je van 09.00 tot 17.00 komen werken in onze coworking space in Den Haag.

 

Tijdens de offline coworking dagen in onze coworking space werken wij volgens de Work Dork methode. Deze methode helpt je met het creëren van een gestructureerde werkdag met oog voor je gezondheid.

 

Hierdoor maak je echt een taak af of werk je een idee uit, zodat je altijd succesvol naar huis gaat.

Wat als ik een keer geen tijd heb?

Niks moet, alles mag maar je wordt verwacht. Ofwel, wij vinden het belangrijk dat je actief deelneemt aan de coworking sessies zodat je ook echt je bedrijf kunt opbouwen. 

Kun je een keer niet, dan is dat geen probleem. Alhoewel je online en offline sessie niet kunt inhalen, worden de meeste online coworking sessies opgenomen. Je kunt de sessies in het online clubhuis terugzien wanneer je tijd hebt.

Wat is de clubhuis code?

Elke club heeft een code en dit is die van ons:

 

Wij doen niet aan discrimineren, haten of andere lastig vallen. We accepteren geen racisme, pesten, scheldwoorden en scheldnamen. Spammen is niet toegestaan. Wij houden van alle kleuren in de regenboog en daar voorbij. #equality

 

Maakt een Work Dork zich hier toch schuldig aan, dan kunnen wij per direct een (tijdelijke) ban in werking stellen.

Bieden jullie ook enkel werkruimte aan?

De Coworking Club verhuurt momenteel geen individuele kantoren of coworking spaces. Dat lijkt ons wel heel leuk om te doen in de toekomst, dus hou een oogje op onze website voor nieuws over huurbare coworking spaces en kantoren.

De Coworking Club

Save time, sign up!

De Coworking Club opent de deuren over...

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Schrijf je hieronder in voor een uitnodiging

.

De Coworking Club is tijdelijk gesloten

De deuren van de Coworking Club zijn tijdelijk gesloten. No worries! Op 23 mei 2022 gaan ze weer open en ben je van harte welkom om aan te sluiten voor de tweede next level coworking ronde voor energieke ondernemers, ofwel Work Dorks.

Schrijf je in voor de wachtlijst en krijg als een van de eersten een uitnodiging voor de nieuwe opening en de gratis online coworking sessie. Ondertussen kun je meedoen aan onze Work Dork Days in ons clubhuis in Den Haag voor productieve en gestructureerde coworking dagen.

Waarom wij een wachtlijst hebben? De Coworking Club hecht waarde aan ondernemers, ofwel Work Dorks die het fijn vinden om zich voor de lange termijn te binden aan De Coworking Club.

Tevens streven we ernaar om elke Work Dork een fantastische ervaring te bieden, daarom laten we nieuwe leden in kleine groepjes toe. So get in Dork, let’s work!

Volg De Coworking Club op Instagram

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.