fbpx
Home
/
ARTICLES
/
SINGLE ARTICLE
/

De beeldbank voor ondernemers

beeldbank voor vrouwelijke ondernemers

Daar zit je dan, je bent er helemaal klaar voor om je post op social media te plaatsen. Maar… Waar haal je een passende foto vandaan? Zonder te vragen een foto van een ander gebruiken mag niet. Daar kun je zelfs een forse schadeclaim voor ontvangen. En ja, zo’n claim kan oplopen tot duizenden euro’s voor slechts een foto. Immers is het stelen en onrechtmatig gebruiken van andermans werk nooit goed te keuren, en raden wij het ten zeerste af. Gelukkig hebben wij een goed gevulde beeldbank voor ondernemers ontwikkeld.

In onze beeldbank voor ondernemers vind je allerlei foto’s en illustraties. Deze mag je met een Midi abonnement sowieso gebruiken voor je zakelijke social media kanalen en nieuwsbrieven. Wil je de beeldmaterialen ook voor je website gebruiken? Kies dan voor een Biggie abonnement. Je hoeft in geen geval Build my Business als bron te vermelden. Wij zijn jouw geheime content wapen. Wij vinden het wel leuk als je ons tagged @buildmybusinessnl zodat wij ook jouw posts kunnen liken. Want wij steunen graag al onze abonnees, ofwel Business Builders.

beeldbank voor ondernemers
beeldbank voor ondernemers

De beeldbank voor ondernemers is overigens heel makkelijk te gebruiken. Log in en krijg toegang tot ons online clubhuis, hier op de website. Klik in het menu op beeldbank zodat je alle beelden en grafische elementen kunt bekijken. Wij hebben alles op categorie ingedeeld zodat je makkelijk kunt vinden wat je zoekt. Er zijn drie hoofdcategorieën: Beauty, fashion en lifestyle. In de beauty categorie vind je bijvoorbeeld beelden en grafische elementen van haarproducten, nagels, make-up en sfeerbeelden.

Voor fashion kun je kiezen uit tassen, kleding, sieraden, schoenen, stoffen en sfeerbeelden. Onder lifestyle vind je eten en drinken, mensen, dieren, sport en landschappen. Onze fotograaf en designer vullen elke maand de beeldbank aan met nieuw beeldmateriaal. Daarbij houden zij ook rekening met het seizoen, feestdagen, speciale gebeurtenissen, thema’s en aanvragen. Kun je het gewenste beeld niet vinden? Dan kun je op ons privé forum beeldmateriaal aanvragen.

beeldbank voor ondernemers

Jouw aanvraag en die van andere Business Builders zien wij graag tegemoet. Want wij zijn er om voor jou de beste beeldmaterialen te creëren. Ons doel is het ontwikkelen van een beeldbank met voor elk wat wils. Jij weet als geen ander wat je nodig hebt en dus horen wij graag wat dat is. Maar er is meer, want je mag ook alle foto’s uit onze beeldbank bewerken. Je kunt je eigen logo, filter of design toevoegen. Je mag ook alle foto’s in Canva of Photoshop bewerken voor bijvoorbeeld mooie collages. Zo kun je op al je social media kanalen je eigen branding creëren.

Wil je elke maand kunnen kiezen uit nieuw beeldmateriaal voor de content van je onderneming? Kies dan hier je online social media abonnement en krijg meteen toegang tot onze social media beeldbank.

Wendy Chandler

Vel pretium lectus quam id leo in vitae turpis. Condimentum id venenatis a condimentum vitae sapien pellentesque habitant morbi. Urna nec tincidunt praesent semper feugiat nibh sed pulvinar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.