fbpx
Home
/
ARTICLES
/
SINGLE ARTICLE
/

Business Talk: Zo maak je een businessplan workshop

marketing

Wil jij 2018 zakelijk goed beginnen, maar weet je nog niet hoe? Deze businessplan workshop is geschikt voor (startende) ondernemers uit regio Den Haag. Tijdens deze workshop gaan wij gericht aan het werk met jouw businessplan. Voor wie deze workshop geschikt is?

Je kunt hier als ondernemer terecht als:

1. Je nog geen idee hebt hoe je een businessplan moet schrijven.
2. Je bent al begonnen, maar loopt je vast.
3. Wellicht heb je al jaren een businessplan, maar wil je die graag verbeteren om meer uit je onderneming te halen.

Wat gaan wij doen?

• We starten met een korte intro en maken kennis met elkaar.
• Daarna laat ik je zien welke punten er echt in een businessplan moeten staan. Je leert de basis en ontvangt tips en tricks voor het perfecte plan.
• Heb je al een businessplan? Super, wellicht kun je deze nog aanpassen en verbeteren
• Moet je nog beginnen met schrijven? Top, ondernemers die al verder zijn kunnen je helpen
• Na alle tips en tricks heb je een uur om lekker met andere ondernemers te sparren over jouw businessplan en onderneming. Pak je notitieboek erbij en ga lekker aan de slag!

Je gaat naar huis met de basiskennis over het schrijven van een businessplan. Je kunt zo direct beginnen met schrijven, want ik geef je praktische tips en tricks mee.

Bonus!

Na de workshop ontvang je binnen zeven werkdagen een document met alle besproken tips en tricks. Zo kun je alles nog even rustig nalezen en hoef je niet alles wat je tijdens de workshop hoort te onthouden. Op deze wijze kun je lekker in het moment zijn en genieten van wat de businessplan workshop jou te bieden heeft.

businessplan workshop

Handig om te weten:

• Build my Business is er voor (startende) ondernemers die niet enkel dromen, maar doen!
• Geen idee is te gek, wij staan open voor elkaars doelen.
• Er heerst een relaxte sfeer en we zijn respectvol naar elkaar.
• We zijn er om elkaar te ondersteunen en motiveren.

Ticket informatie:

Er zijn slechts tien ondernemers tickets beschikbaar, zodat wij met een kleine groep echt aandacht kunnen besteden aan elkaar. Er is ook voldoende tijd voor je eigen businessplan.

Voor een ondernemers ticket investeer je €49,95 exclusief btw. De ticketservice Eventbrite laat alvast de prijs met de btw erbij zien. Deze ticket is geschikt voor ondernemers met een KvK en btw-nummer. Je ontvangt een factuur exclusief btw, handig voor je administratie.

Met een ondernemers ticket kun je bij deze Business Talk genieten van tips en tricks omtrent het maken van een businessplan. Hapjes en drankjes zijn geregeld en als je speciale wensen hebt, kun je die van tevoren doorgeven. Stuur daarvoor een mail naar info@buildmybusiness.nl.

Tot zeven dagen voor het event kun je restitutie aanvragen voor je ticket. Daarna kun je deze niet meer annuleren of geld terugvragen.

Tot 19 januari,

Kaya-Quintana van Build my Business

 

Wendy Chandler

Vel pretium lectus quam id leo in vitae turpis. Condimentum id venenatis a condimentum vitae sapien pellentesque habitant morbi. Urna nec tincidunt praesent semper feugiat nibh sed pulvinar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.