fbpx

Wij zijn

Build my Business

Wij verzorgen online marketing tools in een betaalbaar doch kwalitatief fantastisch jasje.

Het online clubhuis en marketingbureau voor ondernemers

Build my Business verzorgt de bouwblokjes voor je onderneming. Zoals onze handige marketing tools waarmee je als (startende) ondernemer makkelijk de marketing voor je onderneming of startup kunt verzorgen. 

Word lid en maak meteen gebruik van ons online clubhuis en exclusieve marketing tools.

Dit is wat wij doen

Build my Business is het kleine zusje van Bloggers and Brands, hét marketing en pr-bureau in Den Haag. Bloggers and Brands is perfect voor (internationale) bedrijven die de mogelijkheid hebben om al hun marketingtaken uit handen te geven. Maar wat kun je doen als je een (startende) ondernemer bent en nog niet de mogelijkheid hebt om op die wijze te investeren in je marketing?

Dan kun je terecht bij Build my Business, hét online marketingbureau voor startende ondernemers. Wij verzorgen online marketing tools in een betaalbaar doch kwalitatief fantastisch jasje. Middels onze online abonnementen kun je gebruik maken van alle kennis die onze experts te bieden hebben.

Jazeker, dat zijn dezelfde experts die bij Bloggers and Brands werken voor grotere en gevestigde merken. Je krijgt zo toegang onze kennis, aandacht, motivatie en tools om je onderneming succesvol neer te zetten. Het enige wat jij hoeft te doen is onze marketing tools implementeren. Begint je onderneming daardoor zo goed te lopen dat je het niet meer allemaal zelf kunt doen?

Dan kun je doorstromen naar onze grote zus Bloggers and Brands, waar onze collega’s je al het werk uit handen nemen. Tot die tijd helpen wij je met het zelf implementeren van alle marketing tools die je nodig hebt om zo succesvol te worden. Dat klinkt goed, vind je ook niet?

Een kijkje achter de schermen

Even voorstellen

Welkom bij Build my Business, het online clubhuis voor ondernemers waar ik vroeger graag had willen rondhangen. Mijn naam is Kaya-Quintana Broekhuijsen en ik begon in juni 2009 mijn eerste bedrijf: Een beauty webshop, maar daar bleef het niet bij.

Sinds 2019 heb ik als ondernemer diverse bedrijven opgestart waaronder mijn eigen blog met een bijbehorend Youtube kanaal. Ik werkte ook een tijdje als freelance make-up artist en deed ruim twaalf jaar ervaring op in de Retail. Toch kwam ik iedere keer weer terug bij zelf ondernemen en content maken, mijn twee grote liefdes.

 

Ondernemen is een vak apart

Echter is ondernemen een vak apart en je kunt er (nog) geen opleiding voor volgen. Op het internet vind je net niet genoeg informatie of halve waarheden. Webinars bestaan veelal uit verkooppraatjes, online programma’s zijn vaak super duur en eerst alle business boeken lezen duurt veel te lang! Daarom koos ik ervoor om (met succes) zelf alles te leren en te testen. Het resultaat na ruim elf jaar ondernemen is Build my Business: Hét online clubhuis en marketingbureau voor startende ondernemers.

Hier help ik samen met mijn team ondernemers zoals jij: Een echte Business Builder! Jij bent zelf het gezicht van je eigen bedrijf of de drijvende kracht achter je startup. Dat kan een heel leuk, maar soms ook een zwaar en eenzaam bestaan zijn. Dankzij Build my Business sta je er nooit meer alleen voor, want ons team én alle andere Business Builders helpen ook jou vooruit. Samen zorgen wij ervoor dat ondernemen een leuke, maar vooral te gekke ervaring wordt!

Mijn doel is dat het online clubhuis van Build my Business jouw thuishaven wordt. De plek waar jij als ondernemer in een veilige omgeving vragen kun stellen. Een plek waar je echte antwoorden, praktische tools, steun, inspiratie en motivatie krijgt. Hét online clubhuis waar je 24/7 een warm welkom krijgt en altijd met iemand kan sparren. Een stok achter de deur, gelijkgestemden en altijd de beste business tips van professionals. Met als resultaat sneller en betere zichtbaarheid voor je bedrijf zodat je meer kunt verkopen. Hallo meer winst en vrijheid!

Ofwel, ik wil je alles geven wat ik vroeger graag had willen hebben toen ik nog een startende ondernemer was. Via Build my Business kun je betaalbaar en flexibel gebruik maken van alle kennis van ons hele team. Evenals alle marketing tools, de beeldbank, exclusieve blog artikelen en tutorial video’s. Echter kan ik je nu al vertellen dat met name de steun en het contact met alle andere Business Builders fantastisch is. Oh yeah, eenmaal #TeamBuildMyBusiness, altijd #TeamBuildMyBusiness!

Wij staan voor je klaar

Build my Business heeft een fantastisch team dat ook jou helpt om je onderneming succesvol te maken. Zo hebben onze experts minimaal drie tot vijf jaar ervaring in marketing, content creatie, fotografie, grafisch design en branding. Hierdoor ben je verzekerd van een professioneel team dat je elke werkdag kunt bereiken tussen 09.00 en 17.00. Dit kan via de mail of via het privé forum in ons online clubhuis. Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren (tenzij het weekend is) zodat je geen vertraging oploopt.