build my business

BEN JIJ EEN ECHTE ONDERNEMER?

Gefeliciteerd, jij bent een echte ondernemer! Iemand vol met ideeën, creativiteit en een echte doener. Daarom ben je ongetwijfeld op deze website terechtgekomen. Want echte ondernemers zitten niet op de bank te wachten tot er iets gebeurd. Nee, die gaan zelf op zoek naar oplossingen, ondersteuning en nieuwe kansen. Praktische oplossingen voor jouw bedrijf vind je hier bij Build my Business.

Want hoewel je als (startende) ondernemer vast al goed aan de slag bent, kan extra ondersteuning nooit kwaad. Immers is ondernemen niet iets wat je uit je mouw schudt. Nee, je moet jezelf er echt in vastbijten om de fijne kneepjes van het vak te leren. Want ondernemen is echt een vak apart. Daar lopen veel ondernemers dan ook tegenaan. Ze zijn bijvoorbeeld heel goed in een service verlenen of een product maken. Er echt een business van maken lukt ze vaak niet.

Heb jij als ondernemer ook goud in je handen, maar weet je niet hoe je het tastbaar kunt maken? Dan ben je aan het juiste adres bij Build my Business. Hier kun je namelijk niet alleen terecht voor motivatie en inspiratie. Build my Business is gericht op ondernemen, ofwel actie ondernemen en echt doen. Alleen maar kletsen over je bedrijf? Daar doen we hier niet aan. Wij gaan praktisch aan de slag met vier handige oplossingen.

Wat heeft jouw bedrijf nodig?

  1. Business Coaching
  2. Business Boost
  3. Branding Boost
  4. Marketing Mix
  5. Pricing Party

Zoals je kunt zien hebben wij alles in huis om jouw bedrijf goed op de kaart te zetten. Gevorderde ondernemers kunnen ook gebruik maken van media en pr-bureau Bloggers and Brands. Hier kun je terecht als je influencer marketing, Public Relations en social media content wilt inzetten.


BUILD MY BUSINESS IS PERFECT ALS…

  • Je een specifieke vraag hebt over je bedrijf of ondernemen.
  • Je een (startende) ondernemer bent die regelmatig ondersteuning nodig heeft.
  • Je niet voldoende klanten aantrekt omdat men je niet kent.
  • Je nog steeds niet genoeg geld verdient met je service of product.

Dan heb jij zeker weten Build my Business nodig!

Werken aan je ondernemen kan heel zwaar zijn. Je zal lachen, huilen, schreeuwen, brullen, ongelukkig en gelukkig zijn. Wil jij alsnog echt de uitdaging aangaan? Meld je dan aan voor een eerste gratis intakegesprek van 30 minuten. Dan bekijk ik wat ik voor je kan betekenen en bepalen wij samen hoe we van start gaan. Samen bouwen we jouw bedrijf op zodat je er op langere termijn van kunt genieten. Want hard werken is altijd goed, maar efficiënt werken is beter.

Say yes, Build my Business!

Say: YES, Build my Business! Schrijf jezelf meteen in voor een gratis intake.

Tot horens!