Welkom bij
Build my Business

Hello, Kaya-Quintana hier! Mijn doel is ervoor zorgen dat jij als ondernemer sneller kunt genieten van meer winst, vrije tijd en plezier. De business school is perfect voor ondernemers to be, die naast hun baan een bedrijf willen opbouwen. Startende ondernemers die maximaal twee jaar onderweg zijn en de gevorderde ondernemers die verdieping zoeken.

Full focus of
kort maar krachtig

Als ondernemer moet je snel en adequaat kunnen schakelen. Daarom heb ik drie praktische oplossingen ontwikkeld, waarmee je direct de vruchten van je eigen inzet kunt plukken. You are going to make good stuff happen!

Alles op één plek
in ons online clubhuis

Het online clubhuis is anaf elke plek ter wereld en 24/7 te bezoeken. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor het ontwikkelen van jouw bedrijf.

Video
tutorials

Elke tutorial bevat een of meerdere korte, maar krachtige video’s. Perfect voor visueel ingestelde ondernemers en voorbeelden.

Theorie en opdrachten

Elke tutorial bevat begeleidende teksten en indien nodig handige templates, zodat je zelfverzekerd kunt ondernemen.

Elke werkdag online support

In ons online clubhuis kun je 24/7 terecht voor vragen en support. Log in op je pc, laptop of je telefoon met die IOS app.

Full focus support

Bij de full focus programma’s kun je elke week gebruik maken van persoonlijke ondersteuning via de livestreams.

0

Full focus programma’s waarin je 3 maanden je bedrijf optimaliseert.

0

Shortcut cursussen die je on-demand kunt inzetten.

0

Quickstart bundels die je kunt gebruiken voor een snelle start.

0 +

Tevreden ondernemers en bedrijven die graag van ons leren.

Hello, mijn naam is Kaya-Quintana!

En in 2009 liep ik super blij de KvK uit, want mijn bedrijf stond eindelijk ingeschreven. Ik ben een echte Work Dork, dus ik kon niet wachten om aan de slag te gaan. Alhoewel ik mijzelf zo goed mogelijk had voorbereid, miste ik aardig wat Business Basics.

Ik was dus eerst heel veel tijd kwijt aan het onderzoeken van wat ik allemaal nodig had om succesvol te ondernemen. Helaas waren er toentertijd geen ondernemers die hun kennis wilde delen, waardoor ik er echt alleen voor stond. Online vond ik met name onbetrouwbare informatie,  halve waarheden en weinig support.

‘Dat kan beter!,’ dacht ik en dat is de reden waarom ik Business my Business heb gelanceerd. Dankzij mijn educatieve oplossingen kan ik jou helpen met tijd besparen door je alle Business Basics en optimalisaties mee te geven. Zodat je sneller kunt genieten van een bedrijf met een sterke basis, waardoor je kunt ondernemen op je eigen voorwaarden.

Voor de programma’s, cursussen en quickstarts zet ik 13+ jaar ervaring met ondernemen in om jou te ondersteunen bij het genereren van meer winst, vrije tijd en plezier. Daarbij zet ik regelmatig mijn team en andere experts in om jou te voorzien van effectieve tutorials en templates.

I love a good shortcut, so let’s do this!

Word jij ook een van onze experts?

Voor Build my Business ben ik altijd op zoek naar experts die het leuk vinden om een shortcut cursus of masterclass te geven. Heb jij een expertise die je graag met mijn fantastische Business Builders en Work Dorks wil delen? Neem dan contact op en laat mij weten welke kennis jij zou willen delen. Ik ben benieuwd!

Ontdek de tijdbesparende full focus programma's.

Geef jezelf drie maanden de tijd om je bedrijf te optimaliseren. Tijdens een full focus programma leg je de focus op een onderdeel van je bedrijf en werk je dat uit tot in de puntjes. Daarna kun je de vruchten plukken van je eigen inzet. Zoals eindelijk je Business Basics of sales funnel succesvol in kunnen zetten voor meer winst, vrijheid en plezier.

Startmomenten

02

September
10:00

StoryBook programma

Expert: Kaya-Quintana

05

September
10:00

Business Basics programma

Expert: Kaya-Quintana

26

September
09:00

TikTok ShortCut

Expert: Kaya-Quintana

26

September
09:00

Instagram ShortCut

Expert Kaya-Quintana

Handig om te weten

Hello, aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Kaya-Quintana Broekhuijsen. Ik ben geboren (1988) en getogen in Voorburg. Jazeker, ik ben een echte kakker, haha!

Als tiener begon ik braaf aan een mode opleiding en ging vervolgens enthousiast door naar de bacheloropleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening in Den Haag. Tijdens mijn studie had ik mijn eigen cosmetica webshop en werkte ik als freelance make-up artist. Ik stond ook ingeschreven als beauty en fashion influencer bij het inmiddels opgeheven Social1nfluencers en Blogmij. Via deze mediabureau’s verkocht ik advertorials op Youtube, mijn blog en social media accounts. 

Ik had het als ondernemer behoorlijk naar mijn zin en moest uiteindelijk toch echt de keuze maken: word ik een goede doch ongelukkige maatschappelijk werker of een heel gelukkige ondernemer? Ik koos uiteindelijk voor het ondernemerschap en verdien sinds 2009 mijn luxe broodjes met ondernemen. Dit heeft mij 13+ jaar ervaring opgeleverd met Retail, influencer marketing, Public Relations, social media, sales funnels, e-mailmarketing, content creatie, event planning en het runnen van een marketing en pr-bureau genaamd Bloggers and Brands.

De afgelopen jaren ben ik ook aan de slag gegaan met kennisoverdracht. Zo was Bloggers and Brands (mijn marketing en pr-bureau), te zien in het Beeld en Geluid museum in Den Haag, toendertijd nog het Comm museum. Hier heb ik ook de Fake News workshop van DROG en presentatietrainingen gegeven. Bij The Young Digitals heb ik een social media training verzorgd voor jongeren met een rugzakje, die vastliepen bij het vinden van een baan.

Ook bij het ILT en Linkedin mocht ik mijn kennis delen over vloggen en content marketing. Bij het Zadkine in Rotterdam heb ik als gastdocent lesgegeven over content marketing. Dit deed ik op basis van het StoryBook programma en de wensen vanuit de docenten, waarvan ik ook een eindtoets mocht ontwikkelen en afnemen. Tevens mag ik regelmatig mijn kennis delen in de media zoals magazines, kranten, online outlets, podcasts en livestreams.

Zoals je merkt kom ik dus regelmatig uit bij kennisoverdracht, begeleiden en support bieden. Ik had het niet meteen door, maar ik vind kennisoverdracht verzorgen echt heel erg leuk. Tijdens de pandemie heb ik daarom de keuze gemaakt om Build my Business te lanceren als online business school. Zodat ik dit fulltime kennis kan delen met mijn favoriete type studenten: ondernemers to be, startende en gevorderde ondernemers.

Ja, ik ben dus een echte Business Builder en een heuse Work Dork. Ik ben gek op ondernemen en ik kan niet wachten om jou daarmee vooruit te helpen. Want een overblijfsel van de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening is dat ik zelfredzaamheid, kennis en praktisch aan de slag gaan heel belangrijk vind voor iedereen. Dankzij Build my Business kan ik toch nog die vaardigheden inzetten.

Eind goed, al goed!

Dit is dé online business school voor ondernemers. Of zoals ik onze studenten met een knipoog noem: Business Builders en Work Dorks. Build my Business heeft als online business school twee clubs: De Content Club en De Coworking Club. Onder deze clubs hangen diverse programma’s, cursussen en gezellige communities. 

In de online business school kun je programma’s en cursussen volgen die jou helpen bij het tijd besparen op ondernemen. Nooit meer uren googlen, hopen dat iemand op je Facebook oproep reageert of twijfelen over de zakelijke keuzes die je wil maken. 

Een tweede focus is voor jezelf ontdekken hoe je een bedrijf runt op basis van je eigen voorwaarden en jouw definitie van succes. Met als einddoel meer winst, vrijheid en plezier.

De full focus programma’s, shortcut cursussen en quickstart bundels zijn gericht op educatie en support. Je krijgt altijd een mix van theorie, korte opdrachten en templates zodat je al tijdens het 

Het doel van mijn team en ik, is ervoor zorgen dat jij tijd kunt besparen op ondernemen. Zodat je daadwerkelijk kun genieten van meer winst, vrije tijd en plezier. Dit zijn de drie meest geliefde ondernemersvoordelen waarvoor de meeste mensen een bedrijf starten.

Onze visie voor jou, ofwel hetgeen waar je doorlopend aan werkt als ondernemer is: ontdekken hoe je een bedrijf runt op basis van je eigen voorwaarden en jouw definitie van succes. 

Als mijn team en ik kunnen bedragen aan jouw bedrijf, winst, vrije tijd en plezier… Dan hebben wij ons werk goed gedaan!

Het Build my Business team bestaat uit een mix van collega’s, freelancers en experts die mij (Kaya-Quintana) ondersteunen. Afhankelijk van hoe druk het is, trek ik collega’s in loondienst aan die mij helpen bij het ontwikkelen van programma’s en cursussen. Daarnaast zet ik graag freelancers in die bijvoorbeeld templates en tools ontwerpen. Ik huur ook regelmatig experts in die hun eigen kennis inzetten voor de online business school, zodat de kennis en tools die we delen up to date blijven. Zodat jij te allen tijde kunt genieten van een prettige, leerzame en leuke ervaring.

kaya quintana

Een notitie van mij, Kaya-Quintana. Ik vind het namelijk belangrijk om je mee te geven dat de full focus programma’s, shortcut cursussen en quickstart bundels, geen ‘quick fix’ of ‘get rich fast’ oplossingen zijn.

Wat je er in stopt, krijg je terug. De ondernemers die zich echt inspannen om hun bedrijf succesvol te runnen, plukken daar elk op hun eigen manier de vruchten van.

Daarom richt het aanbod zich op ondernemen op je eigen voorwaarden, want succes ziet er voor elke ondernemer anders uit. Sommige ondernemers blijven hierdoor jarenlang in business, weer anderen kiezen er later voor om een andere droom te volgen. 

De full focus programma’s, shortcut cursussen en quickstart bundels zijn gericht op educatie en support. De mate waarin je daar gebruik van maakt bepaal jij en daarom verschillen de resultaten per ondernemer. Jij bent de baas over je eigen bedrijf.

Als je zeker weet dat je ondernemen een kans wil geven, dan is de online business school van Build my Business perfect voor jou. Are you ready?